Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

BKSZC Elismerő oklevél a Legrand Zrt.-nek

2018-11-13 00:00:00

2018 szeptemberben nagyon szép magyar eredmények mellett zárult az EuroSkills Budapest 2018 verseny.
BKSZC Elismerő oklevél a Legrand Zrt.-nek

2018 szeptemberben nagyon szép magyar eredmények mellett zárult az EuroSkills Budapest 2018 verseny.

A Legrand Zrt. piacvezető a villamossági termékek és szolgáltatások piacán és ez felelősséggel is jár a jövő villamossági szakember-képzésben is. A Legrand a kezdetek óta támogatja a Skills versenyeken a villanyszerelő szakmát, ill. annak versenyzőit. A szakmai támogatás része a legújabb megoldások (KNX) megismertetése is a versenyzőkkel.

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) országos szinten már öt intézményében a Legrand Zrt. segítségével került kiépítésre a legújabb okos megoldásokat tudó KNX labor. A BKSZC és a Legrand együttműködése a KNX laborok kiépítése és a Skills versenyek kapcsán példaértékűnek mondható, ennek egyik jeleként oklevéllel ismerte el a BKSZC a közös munkát.