Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

BisnodeAAA tanúsítvány 2018-ban is

2018-05-14 00:00:00

A LEGRAND ZRT. ismét a pénzügyileg legmegbízhatóbb cégek között van, melyet a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványa is igazol.
BisnodeAAA tanúsítvány 2018-ban is

Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik a BisnodeAAA tanúsítvánnyal, ez azt jelzi, hogy a Legranddal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy ezt egy külső szakértő is megerősítette. A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került 2018-ban ismét kiválasztásra a LEGRAND Zrt. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.