Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Befejeződött a WorldSkills 2019 verseny

2019-08-29 00:00:00

Átlag feletti teljesítményért kiválóság érmet szerzett Krehely István villanyszerelő versenyző, akinek a felkészülését a Legrand Zrt. támogatta.
Befejeződött a WorldSkills 2019 verseny

Augusztus 23. és 26. között 63 országból, több mint 1.300 fiatal, 56 szakmában mérte össze a tudását az oroszországi Kazanban. A 4 napos eseményt összesen 200.000 látogató tekintette meg a helyszínen, a nyitó és záróceremóniát pedig élőben is lehetett követni az interneten.

Magyar aranyérm született a bútorasztalos szakmában Simon Krisztián révén, aki egyben a nemzet legjobbja címet is elnyerte. Az aranyérem mellett még 11 magyar versenyzőt díjaztak kiválóság éremmel, közöttük Krehely István villanyszerelőt is.

Kazan 2015-ben kapta meg a jogot a 45. WorldSkills világverseny megrendezésére, melyet a KAZAN EXPO 75 hektáros területén tartottak meg. A versenynek helyt adó versenyzői falu (WorldSkills Village) ismerős lehetett a 2005 Universiade és a 2018 évi labdarugó világbajnokság nézői számára.

A versenyzők intenzív szakmai felkészülése már április óta tartott, melyben a szakmai ismeretek és készségek elsajátítása mellett a mentális felkészítés is a része volt. Krehely István szakmai felkészítője a Legrand Zrt.-ből Tamás Róbert munkatársunk, és a verseny szakértő támogatója és egyben az Európai Szakképzési Hét magyarországi nagykövete Kummer Zoltán munkatársunk volt.

Gratulálunk a résztvevők eredményeihez és a felkészítők munkájához!

További részleteket megtalálnak a WorldSkills 2019 versenyről a http://skillshungary.hu/bemutatkozas oldalon.