Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Amerikai mérnök-MBA diákok jártak tanulmányúton a Legrandnál

2019-05-28 00:00:00

A Kentucky Egyetem Mérnök-MBA képzésén tanuló szakemberek érkeztek 2019. május 21-én a Legrandhoz tanulmányútra.
Amerikai mérnök-MBA diákok jártak tanulmányúton a Legrandnál

Több éve az a megtiszteltetés éri a Legrand Zrt.-t, hogy egy amerikai másoddiplomás képzési program keretében a szervezők évről-évre bennünket választanak szakmai tapasztalatszerzési- és elméleti fejlődési céllal. Az idei évben több szakterületről, de kizárólag mérnökök érkeztek a Legrand Zrt.-hez.

Három fő iránya volt az érdeklődésüknek: Magyarország gazdasága múlt-jelen-jövő idősíkban, a Legrand gazdasági eredményeinek titka és Károlyi László vezérigazgató úr szervezetfejlesztési elmélete. A vezető professzor és a diákok számos kérdést tettek fel mindhárom témakörben. A vezérigazgató úr a prezentációjában kitért a magyar piaci sajátosságokra és az ehhez illeszkedő Legrand stratégiára is. Fókusz téma volt a fenntarthatóság, a minőség és digitalizáció, melyekben a Legrand élenjár a villamossági termékek piacán.

Vendégeink látták és kipróbálták a Legrand IoT termékeket, melyek az okos otthon megoldásaink alapjait képezik. Elismerően nyilatkoztak a hagyományos termékcsaládok megújult tagjairól, ezen belül is a Valena Life és Allure, valamint a Céliane kapcsolók sokszínűsége, funkcionalitása és bővíthetősége nyerte meg a szakértő mérnök hallgatókat.

Végezetül a Crenchmarking© (Károlyi László: Crenchmarking©, Kossuth Kiadó Zrt., 2019), mint szervezetépítési- és fejlesztési modell lényegébe is betekintést kaptak a diákok. A Crenchmarking© lehet a vállalkozások számára a megoldás, mint a gondolkodás, a szervezet- és a folyamatok alakításának modellje a siker érdekében.