Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Amerikai MBA diákok a Legrandnál

2018-03-14 00:00:00

Több éve a Legrand is a kiválasztottak között van, akit az egyik amerikai egyetemi MBA képzés során meglátogatnak diákok.
Amerikai MBA diákok a Legrandnál

Idén március 8.-án a Bentley University diákcsoportja érkezett hozzánk.

Az elméletben megtanultak mellett a tananyaguk részét képezi az ismeretek gyakorlatba való beillesztése is. A diákok felkészültek voltak Magyarország gazdaságával kapcsolatban, érdeklődtek hogyan lehet hosszú távon olyan eredményeket elérni, mint amelyeket a Legrand ér el évről-évre. Károlyi László vezérigazgató úr előadásában kitért a magyar piaci sajátosságokra és a Legrand stratégiájára is.

Számos kérdés hangzott el az okos otthonok és IoT termékekkel kapcsolatban. A Legrand világszerte értékesíti SmartHome termékeit és rendszereit, vezető szerepet tölt be IoT megoldások terén is. A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. A klasszikus termékcsaládok közül a Valena Life és Allure, valamint a megújult Celian nyerte el leginkább a diákok tetszését.