Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

A pénzügyi megbízhatóság elismerése: Bisnode AAA (tripla A) minősítés

2020-03-16 00:00:00

A pénzügyi megbízhatóság elismerése: Bisnode AAA (tripla A) minősítés

A Legrand Zrt. 5. alkalommal kapta meg a legmegbízhatóbb pénzügyi partnereket megillető Bisnode AAA minősítést.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. A Legrand Zrt. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Legrand Zrt. ezzel a minősítéssel elismerten a pénzügyileg legszilárdabb lábakon álló cégek közé tartozik. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Legrand nagy figyelmet fordít arra, hogy a piacon tisztességesen járjon el, ezért fontos számunkra az, hogy ezt egy külső szakértő is megerősíti. Hisszük, hogy ez a minősítés ügyfeleink, szállítóink és munkavállalóink felé is fokozza a bizalmat, amely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Ez a tanúsítvány lehetőséget nyújt számunkra, hogy kapcsolataink számára megmutassuk: cégünk elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

A Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Legrand Zrt. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak. (További részletek: www.bisnode.hu)