Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

A Legrand Zrt. elkötelezett a minőség mellett

2019-03-13 00:00:00

Ünnepélyes keretek között került meghirdetésre az Érték és Minőség Nagydíj pályázat.
A Legrand Zrt. elkötelezett a minőség mellett

2019. március 12-én ünnepélyes keretek között megtartott sajtótájékoztató keretében második alkalommal került meghirdetésre az Érték és Minőség Nagydíj pályázat. A Legrand Zrt. továbbra is a Kiírók Tanácsának tagjaként segíti a munkát.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet azok a termékek és szolgáltatások nyerhetik el, amelyek a jók közül is kiemelkednek és előállítójuk számára fontos a magas minőség. A Nagydíj célja, hogy segítse a fogyasztókat a tudatos vásárlásban, a vállalkozásokat pedig ösztönözze minőségi termékek és szolgáltatások előállítására.

A Legrand Zrt. 100 éve van a magyar piacon. Ez azt jelenti, hogy folyamatos megújulásra képes és kizárólag olyan termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek a vásárlók igényei szerint kerülnek kifejlesztésre, akár előremutatóan megelőzve azokat.

A Legrand azt várja a pályázók munkáitól is, hogy tartsák szem előtt a gazdasági érdekeiken felül a társadalmi hasznosságot és fenntarthatóságot is. Az újító megoldásokat fogja keresni a pályázati anyagokban és azt a „legrandos” hozzáállást, amely komplexen kezeli egy termék, vagy szolgáltatás életét.

A Legrand képviselőjeként Károlyi László vezérigazgató beszédének végén bíztatott mindenkit, hogy vegyen részt a megmérettetésben és sok sikert kívánt a résztvevőknek!

(További részletek: www.emin.hu)