Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

A Legrand Zrt. a Magyar Vízilabda Szövetség új támogatója

2017-01-12 00:00:00

Részlet a Magyar Vízilabda Szövetség sajtónyilatkozatából: Újabb nemzetközileg elismert cég kötelezte el magát a szövetség mellett, ami sokat segít abban, hogy gördülékenyen mehessen a munka.
A Legrand Zrt. a Magyar Vízilabda Szövetség új támogatója

A vízilabdasportban évek óta jelenlévő Legrand Zrt. úgy döntött, még szorosabbra fűzi a kapcsolatot a pólóval. A Magyar Vízilabda Szövetség nagy örömmel köszönti támogatói között a céget, mint Hesz Máté főtitkár fogalmazott: „A magyar póló tradicionálisan világhírű, boldog vagyok, hogy ilyen kiváló partereink vannak, mint például a Legrand. Rengeteg feladat van előttünk, az ilyen támogatók nagymértékben segítenek abban, hogy elvégezzük ezeket, és örömet okozzunk a szurkolóknak.” www.waterpolo.hu

A Legrand Zrt. sokszínű társadalmi felelősségvállalási programján belül kiemelt figyelmet fordít az egészségtudatos magatartás formálására. Fókuszban tartja a különböző generációk sporthoz való kapcsolatát. Elkötelezett támogatója számos sport rendezvénynek és saját sport klubot is (Legrand SE) működtet.

A támogatások kapcsán igyekszik tanító szerepet betölteni, megmutatni az embereknek a sport és egészség kapcsolatának fontosságát.

A vállalat vezetése a Legrand Csoport és a Legrand Zrt. tekintetében egyaránt tudja, hogy óriási a felelőssége a munkavállalók, a társadalom és környezet iránt. Mi elsősorban nem beszélünk a hiteles és felelős működésről, hanem sokat és folyamatosan teszünk azért, hogy ez a szellemiség a gyakorlatban is érvényesüljön.

A Legrand Zrt. első sorban a termékeiről ismert, melyek az igényes otthonok, korszerű irodák, kereskedelmi és ipari létesítmények észrevétlen kényelmét szolgálják. A gondos fejlesztő munka eredményeként a jól ismert kapcsolók és csatlakozóaljzatok mellett újabb termékcsaládok (energiaelosztási-, szünetmentes-, kábelelosztás és informatikai elemek és hálózatok) jelennek meg a kínálatában.

Károlyi László vezérigazgató szerint „A Legrand név kötelez bennünket a magas minőségre és megbízhatóságra. Az épületek elektromos és digitális infrastruktúráinak szakértőjeként úgy tudunk jó eredményt elérni, mint ahogyan a vizipóló csapat tud eredményes lenni: kitartással, minőségi munkával, együttműködéssel és hosszú távra tervezve.”