Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

A Legrand Zrt. a Kiválóságra Törekvő Vállalkozások Közösségének tagja

2019-06-03 00:00:00

A közösség megalakulását követően 2019. május 29.-én a Legrand Zrt. tagja lett a Kiválóságra Törekvő Vállalkozások Közösségének.
A Legrand Zrt. a Kiválóságra Törekvő Vállalkozások Közösségének tagja

A kiválóság a Legrand számára a legjobbak közé tartozást jelenti. A kiválóságra törekvés pedig az ehhez vezető utat, azaz magát a fejlődést. Ez az út egy átgondolt stratégia és operatív működés folyamata, melyben a kérdés mindig az, hogy hol lehetne jobban teljesíteni?

 

A Legrand alapértékei időtállók, csak a kor igényeinek megfelelően alakulnak és válnak mindig jobbá. Megújulási képességünket mi sem bizonyítja jobban, mint a 100 éves múlt a hátunk mögött. Fejlődés, innováció és minőség azok a tulajdonságok, melyek beépülnek a Legrand termékekbe. Elkötelezettségünk a közösségi értékek iránt meghatározza minden tevékenységünket, melynek egyik meghatározó eleme a kiválóságra törekvés. Ahhoz, hogy ezek a célok hosszú távon is sikeresen kivitelezhetők legyenek, gondos tervezés szükséges az erőforrások biztosítása mellett.

 

A Legrand Zrt. piacvezető pozíciója alapján, mint felelős vállalkozás, kiemelten fontosnak tartja a kiválóság kapcsán a példamutatást, ezért jó gyakorlatait szívesen megosztja más vállalatokkal a megfelelő fórumokon.

 

Tudjon meg Ön is többet a Kiválóságra Törekvő Vállalkozások Közösségéről a https://kivalosag.com/hu/kivalosag-programok/kivalosagra-torekvo-vallalkozasok-kozossege/ címen.