Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

A Legrand helye a szakképzésben

2019-06-04 00:00:00

Kummer Zoltán munkatársunkat nevezték ki az Európai Szakképzési Hét magyarországi nagykövetének.
A Legrand helye a szakképzésben

Sikerrel folytatódik tovább az a munka, amelyben a magyar oktatás szeretné visszaállítani a szakmunka, a szakképzés értékét. Kummer Zoltán a Legrand Zrt. támogatásával hosszú évek óta részt vállal a Skills versenyek felkészítő és szervezői feladataiból. Hozzáértését mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy május végén őt nevezték ki az Európai Szakképzési Hét magyarországi nagykövetének.

Az országok nagyköveteinek, így Zoltánnak is feladata lesz az oktatás érintettjei (diákok, tanárok, szülők, vállalatok, stb.) számára a szakképzés értékének megmutatása. A rendezvényeken és a kísérő média segítségével a fejlődés érdekében megosztják majd szakmai tapasztalatukat az érdeklődőkkel.

A magyarországi rendezvényeken, majd Brüsszelben az Európa Parlamentben az Európai Szakképzési Hét nagyköveteinek találkozóján és a központi záró rendezvényen Helsinkiben az EU képviseletében lesz jelen Zoltán.

 

Gratulálunk Kummer Zoltánnak a kinevezéshez!