Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

A Legrand a legsportosabb villamossági cég!

2016-07-27 00:00:00

Július 23-án a Margitszigeten zárult a Magyar Olimpiai Bizottság népszerű programsorozata, ahol futás, úszás, gyaloglás és kerékpározás tusákban tehették próbára magukat az érdeklődők.
A Legrand a legsportosabb villamossági cég!

Villanyszerelők Lapját gondozó kiadó és a cégcsoportunk aktívan részt vett az 5próba Rióba eseménysorozat szervezésében és lebonyolításában, ezért megpróbáltuk megszólítani és bevonni a partneri körünket a Margitszigeti záróesemény kapcsán.

„Keressük a legsportosabb céget!” felhívással invitáltuk sportolásra a villamosipari vállalkozásokat, ahol a Villanyszerelők Lapja támogatásával próbázhattak a partnercégek alkalmazottai, képviselői.

A résztvevők és a teljesített tusák száma alapján az 5próba Rióba margitszigeti rendezvényének legsportosabb villamossági vállalkozása a Legrand Zrt. lett, akik 12 fővel vettek részt az eseményen és több tusában is helytálltak. A Legrand Zrt. munkatársainak természetesen jár a nyereményként felajánlott kalandpark belépő!

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük mindenkinek az aktív részvételt!