Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Valena Life már fekete színben is

2021-08-10 00:00:00

Valena Life már fekete színben is

 

Az elmúlt években a kapcsolók színvilága a kor divatjának megfelelően jelentősen átalakult. A megszokott, jól bevált fehér szerelvények dominanciáját napjainkban a különböző anyag (fa, üveg, fém) és színvilágok széles skálájának használata váltja fel.

Eleget téve napjaink elvárásainak a Valena Life szerelvénycsalád is elérhető már fekete színben is a tradicionális fehér, elefántcsont, és a modernebb alumínium színek mellett.

A Legrand kínálatában a három részes kiszerelés található meg, ami azt jelenti, hogy a komplett szerelvény a következőkből tevődik össze: Valena InMatic mechanizmus, billentyű és keret. A Valena Life fekete terméki is biztosítják a már megszokott funkció választékot: az alapoktól az USB aljzatok, redőnyvezérlők, szobatermosztát, fényerőszabályzókon át az okos - Valena Life Netatmo-s - megoldásokig. A termékek gyártása és raktározása is Magyarországon történik. A fekete Valena Life szerelvények 2021. júniusában kerültek forgalomba a magyar piacon. Nyitó akciónk keretén belül számos Nagykereskedésbe és Márkaboltba bekerültek a Legrand újdonságai.

A fekete Valena Life termékek megtalálhatók a Legrand aktuális árlistájában, valamint a PDF formában is letölthető Valena Life prospektusban.

Bővebb információk: https://legrand.hu/termekek/kapcsolok-es-dugaljak/valena-life-2