Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

EFQM Tréner Akkreditációs Workshop volt a Legrandnál

2019-02-05 00:00:00

2019 január végén a Legrand budapesti irodája biztosította a helyszínt az EFQM (Európai Minőségirányítási Alapítvány) képzéshez.
EFQM Tréner Akkreditációs Workshop volt a Legrandnál

Szabó Kálmán úr a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy az elmúlt évek során nem volt példa arra, hogy hazánkban ilyen fontos tréning készítse fel szakembereinket. Fontos lépésnek nevezte az EFQM tréninget azon az úton, amely hozzásegíti a résztvevőket a kiválóság hazai terjesztésében. Az idei első rendezvénynek már két magyar résztvevője is volt.

Károlyi László a Legrand Zrt. vezérigazgatója maga is rendelkezik a Kiválóság Nagykövete címmel, és osztja azt a véleményt, hogy a magas minőség és az ahhoz vezető képzés a versenyképesség megőrzésének a módja.