Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

27. Magyar Innovációs Nagydíj Okleveles elismerés a Legrandnak

2019-04-05 00:00:00

2019. március 28.-án az Országház Felsőházi Termében adták át a díjazottaknak az elismeréseket.
27. Magyar Innovációs Nagydíj Okleveles elismerés a Legrandnak

Idén 43 pályázat érkezett a zsűritagokhoz és szakértőkhöz, akik a pályázatokat különböző szempontok alapján értékelték. Az eredetiség, újszerűség, innováció jellege mellett a pályázónál elért gazdasági eredményeket és társadalmi hasznosság is a szempontok között volt.

A Legrand Zrt. „Crenchmarking® a gazdasági eredményekért” című pályázatát a bizottság Okleveles elismerésben részesítette. A pályázat lényegi részében bemutatásra került Károlyi László vezérigazgató úr által kifejlesztett új módszer, a Crenchmarking®. Ez a módszer 5 lépésben ad iránymutatást a gondolkodás átalakítására, amely a szervezet és a folyamatok sikerét szolgálja. A Legrand Zrt. fejlődésében és eredményeiben ez a szemlélet tisztán nyomon követhető.

 

 

A vevői visszajelzések és a piaci vizsgálatok alapján további növekedésre számítunk az új és megújult termékcsaládjaink (Valena Life & Valena Allure, Céliane, Niloé) értékesítésében a módszer segítségével.

(További részletek: https://www.innovacio.hu)