Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

2024-ben ismét a kiváló vállalkozásoké lehet a főszerep az Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton

2024-03-25 00:00:00

2024-ben ismét a kiváló vállalkozásoké lehet a főszerep az Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton

45 főcsoport több mint 100 témakörében lehet a nemzetközi szintű elismerésre pályázni május 30-ig

 

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2024-ben hetedik alkalommal írta ki és valósította meg a DIAMOND Szervezőiroda Bt., az ExVA Vizsgáló és Tanúsító Kft., a FANNIZERO Kft., a Hajnal Húskombinát Kft., az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft., a LEGRAND Magyarország Villamos Rendszerek Zrt. és a SZÁM-PONT Számítástechnikai Szolgáltató és Oktató Központ Kft., mint a pályázati rendszer Kiírói Tanácsa. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat fővédnöke Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer szakmai támogatója az Agrárminisztérium, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

 

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt. A pályázat díjazottjai jó példákkal állnak elő, hiszen innovációjuk lényege, hogy az új ötleteikből új érték születik. Ez az új érték megjelenhet termékben, szolgáltatásban, vagy egy új üzleti modellben. Számukra fontos, hogy kiválóságukat a termékeiken viselt minőségtanúsító emblémával jelezzék, mely egyben egy megmérettetésen való győzelmet is jelent.

 

„A folyamatosan változó gazdasági, inflációs és recessziós környezetben különösen fontos a minőségi termékek és szolgáltatások elismerése, előtérbe helyezése. Pályázati Rendszerünk igyekszik minden olyan vállalkozásnak lehetőséget nyújtani, amelyek az üzleti ellenállóképességük, és jövőre való felkészültségük mellett továbbra is a magas minőségben látják az értéket” – mondta Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat alapítója. 

 

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit – a tanúsított „minőség jelképét” – szeptember 12-én, a Gazdaság Ünnepén, az Országház Főrendiházi Üléstermében adják át.