Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

2023-ban is kiérdemeltük a Platinum Excellence tanúsítványt

2023-03-07 00:00:00

2023-ban is kiérdemeltük a Platinum Excellence tanúsítványt

Nagy megtiszteltetés a Legrand Zrt. számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján idén is a legjobbak között szerepelhetünk.

E nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Cégünk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony maradjon. Azzal, hogy egy független, nemzetközi szakértő elismerte a Legrand Zrt. stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk.