Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

2019. március 27-én a Magyar Telekom székházban tartotta éves HRBrandem konferenciáját az ICF

2019-03-29 00:00:00

Létezik olyan munkahelyi csoport, ahová jó tartozni!
2019. március 27-én a Magyar Telekom székházban tartotta éves HRBrandem konferenciáját az ICF

2019. március 27-én a Magyar Telekom székházban tartotta éves HRBrandem konferenciáját az ICF (International Coach Federation), ahol a fő gondolatok a csapatépítés, a motiváció és az elköteleződés köré rendeződtek. A Magyar Telekom mellett a másik főtámogatója a rendezvénynek a Legrand Zrt. volt.

A Legrand Zrt. elkötelezett az olyan munkavállalói tevékenységek szervezése mellett, amelyek segítik az összetartást, a személyek önmegvalósítását és a munka-magánélet integritását. A munkahelyi csapatépítésről és a vezetők ebben vállalt szerepéről osztotta meg tapasztalatait Károlyi László vezérigazgató az egyik kerekasztalos beszélgetés résztvevőjeként. Kiemelte, hogy egy csapat erőssége abban is rejlik, ha az emberek nem csak a munka kapcsán és a munka mentén beszélnek egymással, hanem magánemberként is. Elmondta, hogy a Legrand törekszik arra, hogy olyan munkahelyet teremtsen, ahol az emberek jól érzik magukat és szívesen jönnek dolgozni. Nem csak a munkaerő megtartása a fontos, hanem az is, hogy visszajönni is szeressenek azok, akik időközben máshol próbálták meg magukat.

A HRBrandem Konferencián további szervezeti példákat is hallhattak a résztvevők a csapatszellem fenntartásáról, az akadályok leküzdéséről és a közösségi élményekről.

A Legrand Zrt.-t Károlyi László vezérigazgató, Katona Szilvia HR igazgató és Pardi Katalin PR-felelős képviselte a rendezvényen.

(További részletek: http://www.coachfederation.hu/esemenyek/icf-hr-brandem-2019-konferencia/2019-03-27)