Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

20 éves JUBILEUM 2017-ben

2017-03-22 00:00:00

A Legrand Zrt. a Magyar Termék Nagydíj Kiírók Tanácsának új tagja
20 éves JUBILEUM 2017-ben

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat meghirdetésére 2017-ben huszadik alkalommal kerül sor. A Nagydíj hazánk legrangosabb minősítő rendszerévé vált, fókuszálva az innovatív szemléletre, a kreatív megoldásokra és a kiemelkedő minőségre.

A Legrand –jogelődeivel együtt- kilenc alkalommal pályázott és nyerte el valamely termékével, termékcsaládjával a megtisztelő Magyar Termék Nagydíjat. 2017-ben nem pályázóként jelenik meg a Nagydíjon, a „másik oldalra” ül át, azaz a Kiírók Tanácsának tagjaként tapasztalatával segíti a pályázókat és bírálókat egyaránt.

A pályázatok során célunk a pályázók támogatása szakmai oldalról azért, hogy sikeresen tudják megmutatni munkájuk eredményét. A pályázatok elbírálásánál a Legrand által képviselt értékek komplex vizsgálata lesz a fő szempontunk, amely magában foglalja az innovációt, egyedi és társadalmi hasznosságot, valamint a fenntarthatóságot. Prémium kategóriás különdíjat is felajánlottunk a sikeres pályázók közül annak a vállalkozásnak, amely leginkább azonosul a díjazott terméken felül a Legrand vállalati kultúrájával.

A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. Saját márkás termékei minden tekintetben megfelelnek a szigorú magyar előírásoknak és a nemzetközi vizsgálati követelményeknek is. Számunkra alapvető, hogy mindig magas színvonalon teljesítsünk és ugyanezt várjuk el az érdekeltségi körünkbe tartozóktól is. Ezt várjuk el a beérkező pályázóktól is.

A Legrand Csoport és a Legrand Zrt. elkötelezett a magas minőség iránt. Felelős vállalatként a környezettudatos magatartás és fenntarthatóság alapkövetelmény a vállalati működésben. Meggyőződésünk, hogy hosszú távon csak azok a vállalatok képesek jó minőségű terméket és szolgáltatást előállítani, amelyek ezeket az értékeket képviselik. Károlyi László a Legrand Zrt. vezérigazgatója szerint: "A termékekre vagy szolgáltatásokra úgy is tekinthetünk, hogy a műszaki megoldáson túl a vállalat és munkavállalói elköteleződését, a "lelkét" is megmutatja"

További információért kérjük látogasson el a Magyar Termék Nagydíj hivatalos oldalra: http://www.termeknagydij.hu/