Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

XL Pro³ szoftverek

XL Pro³ Panels

Az XL Pro³ Panels szoftver az erősáramú elosztók megtervezésére alkalmas program, tervezők és berendezés gyártó cégek számára. Ez a szoftver lehetővé teszi az elosztón belüli elosztás megtervezését, az elosztó dimenzionális megtekintését, és az elosztónkénti teljes anyag ki költségelését.

 

A szoftver beszerzéséhez forduljon a Legrand értékesítési képviselőjéhez

 

XL Pro³ Calcul

Az XL Pro³ Calcul szoftver telepítőknek, tervezőirodáknak és karbantartóknak szól. Fel lehet használni egy kisfeszültségű villamos berendezés tervezési számításainak elkészítésére, a telepítéshez szükséges termékek listájának előállítására, végül az adatok XL Pro³ vagy DXF formátumba történő exportálására.

 

A szoftver beszerzéséhez forduljon a Legrand értékesítési képviselőjéhez

 

XL Pro³ Tool szelektivitás / biztonsági tartalék

Az XL Pro³ Selective / Backup Tool telepítőknek, berendezésgyártóknak  és tervezőirodáknak készült. Segítségével meghatározható a szelektivitás és a biztonsági tartalék az elektromos berendezések kombinációjára; meghatározza a kombináció biztonsági és / vagy szelektivitási értékeit a rendszert  alkotó különböző berendezések kiválasztásával; létrehozza aszelektivitási grafikont a kiválasztott termékek kioldási görbéiről, megkeresheti és kinyomtathatja az eszközök szelektivitási és biztonsági táblázatait.

 

A szoftver beszerzéséhez forduljon a Legrand értékesítési képviselőjéhez

 

További információért kérjük keresse kapcsolattartóját!

Amennyiben nem tartjuk a kapcsolatot Önnel, akkor kérjük jelezze a vevoszolgalat@legrand.hu e-mail címen.