Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Plug and play érzékelők

A Legrand/Raritan SmartSensors egy átfogó, többfunkciós érzékelő család, amely a legpontosabb adatokat biztosítja felhasználói számára a rack szekrényről és környezetéről. A modern szenzortechnológia képessé teszi a plug&play csatlakozást bármely Xerus-alapú vezérlővel szerelt egységhez, legyen szó Raritan intelligens rack elosztósorról, SRC intelligens rack-vezérlőről vagy Hibrid rack átkapcsolóról. Az otthonunkba ideális választás.

Áttekintés

Áttekintés

Az érzékelők valós idejű riasztásokat adnak a környezetről, azonnal értesítik a felhasználót, ha valamilyen paraméter kritikus értéket ér el. Az érzékelők továbbá beazonosíthatják a “forró pontokat”, az optimálisan hűvös berendezéseket, és megakadályozhatják a költséges leállásokat.

A SmartSensors lehetővé teszi a zökkenőmentes kapcsolódást közvetlenül a meglévő rack energiaellátási infrastruktúrához, gyorsabb és könnyebb telepítést biztosítva, jelentős költségmegtakarítással. A teljes kínálat kompatibilis bármilyen Raritan központi egységgel legyen szó hibrid átkapcsolóról, elosztósorról vagy felügyeleti központról. Osztályának legmagasabb szintű mérési pontosságával kiemelkedő képet ad a rackben történő környezeti változásokról.

 

Főbb előnyei:

  • Egyszerű és bővíthető telepítés a fűzhető patch technológiának köszönhetően.
  • Maximális rendelkezésre állást biztosít a potenciális forró pontok beazonosításával.
  • Folyamatos adatszolgáltatás a nap minden órájában.
  • Kimagasló mérési pontosság, hogy tisztább képet kapjunk a környezetéről.
  • Szenzorokra szerel állapotjelző LED segít a helyi beazonosításban.

 

Rendkívül pontos környezetfigyelés

Az érzékelők a legújabb, a legmodernebb csúcstechnológiás mérőkomponensek előnyeit élvezik, és a legnagyobb mérési pontosságot biztosítják, pl: +/- 0,5 ° C hőmérséklet-érzékelőknél, +/- 5% relatív páratartalom esetén.

Alkalmazkodik a meglévő informatikai infrastruktúrához

A SmartSensor család tagjai plug&play csatlakoztathatók a Raritan PX intelligens rack elosztósoraihoz, EMX intelligens rack-vezérlőihez, bemeneti mérőkhöz, és hibrid rack átkapcsolókhoz egyaránt.

 

 

Magas élettartam, egyszerű karbantartás

A SmartSensor érzékelők dupla RJ45 csatlakozóval rendelkeznek, kivehető érzékelőfejekkel, megkönnyítve ezzel a telepítést és a meglévő rackekhez való csatlakozást. Az RJ45 érzékelőfej lehetővé teszi azok gyors leválasztását és újbóli csatlakoztatását anélkül, hogy újravezetékezni kellene a szekrényben.

 

 

 

Testre szabható rendszer, fűzhető kialakítás

Egyetlen sorra, akár 32 szenzorfej illeszthető hagyományos CAT5 / 6 patch kábelek felhasználásával. A topológia megkönnyíti az érzékelők elhelyezését, és könnyen vezérelheti az adatközpont teljes sorait különböző típusú érzékelőkkel egyetlen vezérlő eszközön keresztül.

Leggyakoribb érzékelők:

 

 

 

Hőmérséklet
DPX2-T1 rack szekrény elejébe és hátuljába is illeszthető érzékelő, amelynek segítségével mérni lehet a hideg és meleg rész közötti különbséget.

Rezgés
DX-VBR érzékelő három dimenzióban érzékeli a különböző vibrációkat, legyen szó földrengésről vagy akár egy hibásan működő ventilátorról.

Vízbetörés
DX2-WSF-KIT, DX2-WSC-35-KIT, és DX2-WSC-70-KIT szenzorok képesek jelezni a rack aljába megjelenő vizet, valamint az lecsapódásból keletkező nedvességet.

Bemeneti hőmérséklet és páratartalom
A DX2-T3H1 több környezeti paraméter adatait képes megfigyelni egyetlen készüléken belül.

Légáramlat
DX2-AF1 képes mérni a légáramlatot különböző terekben, mint például álpadlóban vagy a perforált padló.

Légnyomás
DX2-T1DP1 alkalmas álpadló alatt és feletti vagy hideg és meleg részek közötti légnyomás különbség megállapítására a káros hőszivárgások elkerülése céljából.

Száraz kontaktus
DX2-CC2 dupla száraz kontakt képes különböző gyártmányú és funkciójú digitális érzékelők fogadására, pl füstérzékelő, ajtónyitás érzékelő, stb.

 

A SmartSensors érzékelők kompatibilisek az alábbi eszközökkel:

  • Raritan rack felügyeleti központ. További részletek hamarosan.
  • Raritan távfelügyeleti hibrid átkapcsolók. További részletek itt olvashatók.
  • Raritan intelligens rack elosztósorok. További részletek itt olvashatók.