Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Környezetbarát tartalékvilágítás

A környezetbarát tartalékviágítás előnyei: -Alacsony fogyasztású, környezetbarát LED-es egységek -Egyszerű telepítés -Teljes lámpatesztelés és címezhető felügyelet -LED fényforrású lámpatestek -Könnyen csatlakoztatható hátlap -Autoteszt lámpatestek -Infravörös konfigurátor -Címezhető rendszerelemek, 3,5" érintőképernyős vezérlő -Felügyeleti PC szoftver

Tartalékvilágítás

Tartalékvilágítás

Környezetbarát tartalékvilágítás

 

Az új kínálat hosszú élettartamú és alacsony fogyasztású LED-eket, valamint környezetbarát Ni-MH akkumulátorokat tartalmaz. Minden tartalékvilágítási megoldásunk eco-tervezett, rendelkezik eco-címkével (NF-környezet) és teljes mértékben újrahasznosítható alapanyagokból készül. A Legrand egyedülálló tartalékvilágítási lámpatesteket és címezhető megoldásokat kínál bármilyen típusú épületbe az egész világon.

 

 

A süllyeszthető kiegészítő garantálja a gyors és könnyű mennyezetre szerelhetőséget.

 

U34LED
Süllyesztett dizájn és az alacsony fogyasztás tökéletes kombinációja.

 

LED-del szerelt jelzőfények, a stílus és a biztonság egysége.

 

Címezhető rendszerek

A Legrand címezhető tartalékvilágítási rendszere, egy ellenőrző szoftver segítségével, egyetlen pontból vezérli az épületekben található összes tartalékvilágítási lámpatestet.

Az információk központi kezelhetősége miatt megkönnyíti a karbantartást, felügyeletet, könnyű áttekinthetőséget, kezelhetőséget biztosít.

Az előírt ellenőrzéseket automatikusan, mindig időben és pontosan végzi el, lámpáról lámpára.

 

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Tartalékvilágítás