Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Süllyesztő és szerelődobozok

A Batibox többférőhelyes süllyesztődobozok ugyanúgy használhatók vízszintes vagy függőleges pozícióban is. A belső válaszfal biztosítja az erős és gyengeáramú vezetékek elszeparálását.

Süllyesztődobozok

Süllyesztődobozok

Még több funkció a nagyobb szabadságért. A Batibox süllyesztődobozok széles választékban állnak rendelkezésre, többféle alkalmazásra: beton vagy téglafalba, gipszkartonhoz és univerzális rögzítő peremmel is, több modullal.

Megoldásaink

Batibox gipszkarton
Batibox téglafalba gipszkarton
Batibox Univerzális

Szerelődobozok

Plexo szerelődobozok ráppatintható fedéllel vagy 1/4 fordulatos csavarokkal rögzíthető fedéllel, szürke RAL 7035 színben , membrános kábelvezető gyűrűvel állnak rendelkezésre. Felhasználási hőmérséklet: -25C - + 40C között. IP55 védettséggel, kör, négyzet és táglalap alakban elérhetőek kínálatunkban.

Megoldásaink

legrand 092136 plexo doboz 105x105x55 ip55