Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Raritan SmartSensors rack érzékelők

A Raritan SmartSensors olyan környezeti érzékelők átfogó készlete, amelyek pontos adatokat biztosítanak, és amelyek betekintést nyújtanak az adatközpont környezetébe. A fejlett funkció készlet lehetővé teszi az egyszerű telepítést, a forró pontok egyértelmű azonosítását és a jobb légáramlást. A SmartSensors modellek a hőmérséklet megfigyelésére is alkalmasak, a páratartalom, légáramlás, légnyomás, víz/szivárgás, érintkezők lezárása, közelségérzékelés, rezgés és még sok más egyéb funkciót is magába foglal a rendszer. A SmartSensors egy átfogó érzékelő család, amely a legpontosabb adatokat biztosítja felhasználói számára az adatbanki környezettel kapcsolatban. A modern szenzortechnológia képessé teszi a plug&play csatlakozást bármely Xerus-alapú vezérlővel szerelt egységhez.

Áttekintés

Áttekintés

A SmartSensors egy átfogó érzékelő család, amely a legpontosabb adatokat biztosítja felhasználói számra a rack szekrényről és környezetéről. A modern szenzortechnológia képessé teszi a plug&play csatlakozást bármely Xerus-alapú vezérlővel szerelt egységhez, legyen szó Raritan intelligens rack elosztósorról, SRC intelligens rack-vezérlőről vagy Hibrid rack átkapcsolóról.

 

 

2020 óta a teljes Legrand adatbanki kínálat elérhető Magyarországon. A gyártó hazai specialistái, szakértői segítséget nyújtanak a megfelelő termékek kiválasztásában, tervezésében és üzemeltetésében egyaránt.