Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Netatmo Pro

Netatmo Pro

Netatmo Pro termékcsalád

Netatmo Pro termékcsalád

Egyszerűen okossá teheti otthonát a Netatmo PRO innovatív termékeivel.

A Netatmo PRO termékeivel azonnal átélheti a okosmegoldások és távoli elérhetőség adta előnyöket, otthonában vagy az okostelefonján keresztül bárhol a világon. Legyen szó az okostermosztáton keresztül otthona hőméréskletének távoli vezérléséről, vagy kültéri kamera állandó felügyeletéről, otthona minden pillanatban elérhető és vezérelhető, illetve értesítéseken keresztül naprakész információkat kaphat mit történik otthon.

 

Netatmo Pro Termosztát
Netatmo Pro radiátor szelep szett
Netatmo Pro radiátor szelep
Netatmo Pro kültéri kamera
Netatmo Pro beltéri kamera
Netatmo Pro nyitás érzékelő
Netatmo Pro sziréna
Netatmo Pro füst érzékelő

Exkluzív 4 év garancia


Az alap 2 éves garanciához képest, plusz két év ingyenes garancia hosszabítás a Netatmo PRO termékcsalád számára, mely kizárólag a lent felsorolt professzionális disztibúciós csatornákon keresztül érhető el.

Innovatív termékkínálat


Lépjen szintet az innovatív, felhasználóbarát és könnyen telepíthető okosotthon termékekkel. A teljes intelligens termékkínálatunk megtekintéséhez, kérjük látogasson el weboldalunkra: www.legrand.hu

Legrand és Netatmo


A Legrand és Netatmo okosotthon megoldások folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően egyre több alkalmazás használható egy közös applikációban. Pl.: Valena Life Netatmo okos szerelvények és Netatmo Pro termosztátok és radiátor szelepek 

 

  

Hivatalos értékesítési pontok

HAMAROSAN...