Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Mozgásérzékelők

Egy épület villamos energia fogyasztásának lényeges részét jellemzően a világítás emészti fel, így a Legrand kínálatában is megtalálható világításvezérlési megoldásokkal, mint például mozgásérzékelők használatával, jelentős energiamegtakarítás érhető el. Automatikus be- és kikapcsolás a mozgás és a fény erősségének függvényében. Az érzékelők érzékelési paramétereinek meg kell felelnie a magas belmagasság miatti elvárásoknak.

Mozgásérzékelők

Mozgásérzékelők

3 új termékkel bővül az 1 áramkörös mozgásérzékelők kínálata!

Bevezetésre kerül egy 140°-os érzékelési szögű, közvetlenül falra szerelhető, illetve egy 360°-os, álmennyezetbe szerelhető, beltéri használatra kialakított mozgásérzékelő. A 140°-os, falra szerelhető változat a biztos átjárási pontokon (bejárat, ajtó) való áthaladás érzékelésére, míg utóbbi - nagyobb érzékelési területének köszönhetően – folyosók illetve kisebb helyiségek teljes lefedésére kínál ideális megoldást. Továbbá bevezetésre kerül egy 360°-os érzékelési szögű, falra és mennyezetre egyaránt rögzíthető mozgásérzékelő is, ami IP 55-ös védettségének köszönhetően kültéri és nedves környezetben való használatra is alkalmas.

  • Mindhárom termék passzív infravörös technológiával működik
  • Mozgást az érzékelt környezet hőtérképében történő változás alapján észleli.
  • Az egy helyiségen belül felszerelt mozgásérzékelők nem zavarják egymás érzékelését.
  • Mozgás észlelése után az általuk vezérelt világítást automatikusan fel-, majd a beállított idő letelte után automatikusan lekapcsolják.
  • Maximális terhelhetőségük 1000 W.
  • Ideálisak természetes fény nélküli átjáró helyiségekben (folyosók, mosdók, stb.) való alkalmazásra.
  • Felszerelésük gyors és egyszerű, fényérzékenységük és időzítésük a potméterek segítségével manuálisan állítható.

 

Képek

Álmennyezetbe szerelhető, 360°-os mozgásérzékelő 048944
Falra szerelhető, 140°-os mozgásérzékelő 048945
Falra és mennyezetre szerelhető, 360°-os mozgásérzékelő, IP55 048946