Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Niloé Step

A valóban igényesés modern otthon titka a harmonikus belső tér, melynek kialakításakor még a legapróbb részletek is számítanak. A Niloé Step termékcsalád minden egyes burkolatát és keretét úgy terveztük, hogy esztétikusabbá, különlegesebbé tehessék otthonát. A burkolatok és billentyűk modern, matt felülettel rendelkeznek fehér, alumínium vagy fekete színben, melyek tetszőlegesen választható keretekkel szerelhetők fel. Púder rószaszín, vagy világos türkiz? Nálunk különleges színeket is talál! Az esztétikumon kívül az energiahatékonyság is fontos szempont volt a kapcsolók és csatlakozó aljzatok kialakításánál. A kínálatot az alapfunkciókon kívül, a további innovatív funkciók teszik teljessé. A speciális védőburkolatok és keretek segítségével IP 44 védettségűvé tehetők a szerelvények. A letölthető prospektusban és műszaki adatlapokban további információk találhatók meg.

Színek és választék

Színek és választék

TAPASZTALJA MEG A LEHETŐSÉGEK SZÉLES VÁLASZTÉKÁT!


Különböző színek

Könnyed stílus és modern matt színek jellemzik ezt a termékcsaládot. Válassza ki az Ön számára megfelelő burkolatokkal ellátott kapcsolókat, csatlakozóaljzatokat és válasszon hozzájuk tetszőleges színvilágú keretet.

Kínálatunkban 3 féle burkolat és 10 féle keret választható, különböző színekben. Egyes keretek IP 44-es védettséggel is elérhetők (fehér, alumínium, fekete, grafit szürke).

Szerelés és előnyök

 

MEGÚJULT FORMAVILÁG

Modern külső, innovatív belső. Az új Niloé Step kapcsolócsalád kínálata tökéletes választás mind új építéshez, mind felújítási munkálatokhoz.

 

EGYSZERŰ MEGOLDÁSOK

Könnyű és gyors szerelés.
Az új mechanizmus gyorsabbá teszi a szerelést a szakemberek számára.

 

INNOVATÍV TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

 

Széles kínálat megbízhatósággal társítva. A Niloé Step a csatlakozóaljzatok teljes kínálatával nyújt innovatív töltési megoldásokat. Nem csak áramforrást biztosít eszközei számára, hanem folyamatos kapcsolatot a világgal is.

 

Tájékoztató: a 2P+F csatlakozóaljzat USB-C töltőaljzattal és 2x2P+F csatlakozóaljzat 2024-től lesz elérhető.

 

 

 

 

 

TALÁLJA MEG A MEGFELELŐ FUNKCIÓT

Széles funkció választék

Továbbfejlesztett funkciók, nagyobb kényelem. A funkciók széles kínálata minden igényt kielégít. Használja biztonságosan, kényelmesen eszközeit az energiahatékonyságot szem előtt tartva.

 

Energiahatékony világításvezérlés

Energiatudatosan és hatékonyan vezérelheti az otthoni áramfelhasználást fényerőszabályzók, mozgásérzékelők és redőnyvezérlők segítségével.

 

 

 

 

ADAT, TV ÉS AUDIO/VIDEO CSATLAKOZÁSI MEGOLDÁSOK

Az audio/video csatlakozással kompatibilis eszközök számára különféle megoldásokat biztosítunk.

 

 

IP 44-es védelem Az IP 44 védőburkolatok és keretek lehetővé teszik a hagyományos mechanizmusok vízmentessé alakítását

A hagyományos, egy - és két billenytűs kapcsolók IP 44-es kiegészítő szett segítségével vízmentessé alakíthatók.

 

Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Niloé Step