Valena Life

Kifinomult stílus és innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A négyzet - a - négyzetben formavilág és a különböző színek könnyen illeszthetők minden környezetben. A kettős anyagú keretnek köszönhetően a kapcsoló szinte lebeg a falon.

Funkciók

Csatlakozás a végpontokon 

A 2P+F/USB kombinált csatlakozóaljzat a hagyományos 2P+F csatlakozóaljzat helyére szerelhető, a süllyesztődoboz és a vezetékezés változtatása nélkül. Az elővezetékezett kettős és hármas 2P+F csatlakozóaljzatok esetén, elegendő mindössze egy csatlkakozóaljzat bekötése. Minden szimpla 2P+F aljzat ellenőrzőfényessé tehető.
 

Világításvezérlés, Energiatakarékos LED megoldások

Energiahatékony megoldások

 

Mobil tartalékvilágítás

 

Mozgásérzékelős kapcsoló

 

Vízállóság és biztonság

Folyadékszint érzékelők, gázérzékelők, IP44-es megoldások, a megnyugtató biztonságért. Teljes vízmentes kínálat minden olyan szereléshez, ahol IP 44-es védelemre van szükség.
 

Fényjelzős akadályjelző

 

Mozgásérzékelős kapcsoló

Kényelem minden helyzetben

Kényelmes és stílusos fűtésvezérlés. Redőnyök könnyed, felhasználóbarát kialakítással.


Univerzális fényerőszabályzó

A modern otthonért

Adat, Tv, és audió/videó csatlakozási megoldások, kihangosító rendszerek a zavartalan pihenés, és szórakozás érdekében. Egyszerű, rugalmasan alakítható megoldásokkal, akár Bluetooth modul segítségével is továbbíthatja zenéit okostelefonjáról otthonának minden helyiségébe. A rádiós technológiának köszönhetően a hagyományos elektromos hálózat további vezetékezés nélkül könnyedén alakítható. A rádiós megoldásnak köszönhetően zavartalan kommunikáció válik lehetővé nagy terekben, vagy gipszkarton fallal elválasztott helyiségek között is. A rendszer programozása nem igényel külön eszközöket vagy szoftvert. Az eszközök összetanításához elegendő a megfelelő gombot megnyomni a termékek előlapján.


Rádiós világításvezérlés

 

Multimédiás megoldások

 

Vezérlés mobil eszközökről

Intelligens otthon: Valena MyHOME vezérlés

A MyHOME rendszer az intelligens otthon minden kritériumát teljesíti a komfort, biztonság, kommunikáció, vezérlés, és energiamegtakarítás fontosságát szem előtt tartva. A rendszer használatánál lehetséges az összes funkció egyszerre történő vezérlése: világítás - és redőnyvezérlés, szcenáriók (napi rutinhoz kapcsolódó komplett funkció beállítások) kezelése, energiahatékonyság, riasztórendszer, mutimédiás eszközök, kaputelefon rendszer, ill. technikai riasztások.A speciális BUS kábelezésnek köszönhetően az elektorszmog is minimalizálható az élettérben a hagyományos vezetékezéssel kialakított rendszerekkel szemben. A MyHOME olyan más rendszerekkel is összeköthető, mint a KNX és a DALI. A megfelelő interfészt használva a MyHOME TCP/IP protokollon keresztül lehetőség van otthonunk távoli vezérlésére, felügyeletére is számítógépről, tabletgépről vagy akár okostelefonról.

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Valena Life