VALENA ALLURE

A Legrand új, egyszerre időtálló és megújuló koncepcióval készült régi és új vásárlói számára: egy mechanizmusból – mely a kor elvárásainak megfelelően minden műszaki igényt kielégít - két különböző stílussal rendelkező kapcsoló alakítható ki. A szögletesebb formavilág a kifinomult és légies Valena Life családé, a kerekítettebb, merészebb és sokrétűbb anyagválasztékot (pl.: üveg, fa, márvány, bőr, fém) tartalmazó a Valena Allure családé. A szerelés során a beépített mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők.

Dizájn

Valena Allure design ikonikus kialakítást jelenít meg: újdonságot képvisel mind a megjelenés, mind a forma területén. Kifinomult vonalai elcsábítják a felhasználót és modernitással ruházzák fel a terméket. A lekerekített formák egyediségét nem csupán a klasszikus és modern színek emelik ki, hanem az elegáns és sokrétű anyaghasználat is. Az Allure termékek esetében a billentyűket 7 színben, a kereteket 22 színben kínáljuk otthonok, középületek (szállodák, irodák, rendezvény teremek, múzeumok stb.) stílusossá és egyedivé tételéhez.

ÍZLÉSES KLASSZIKUS

A lekerekített formák egyediségét nem csupán a klasszikus és modern színek emelik ki, hanem az elegáns anyaghasználat is.

Alumínium keret
Aranydekor keret
Elefántcsont keret
Gyöngyház keret
Krómdekor keret
Mattfekete keret

KIEMELKEDŐ EGYEDISÉG

Pazar keretválaszték és szokatlan anyagválasztás kiemelkedő személyiségeknek extravagáns belső terek kialakításához.

Márvány keret
Mattfekete keret
Sötétnikkel keret
Világosnikkel keret

VALÓDI ELEGANCIA

Keretek, amelyek a króm és az arany peremek eleganciáját előkelő és kifinomult anyagokkal ötvözik a kellemes látvány és a példátlan élmény érdekében. 

Dió keret
Fekete barokk keret
Fekete karbon keret
Krómdekor keret
Márvány keret
Aranydekor keret

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Valena Allure