Céliane

A kapcsoló mely a lakásdekoráció része! Innovatív funkciók, különleges anyagok és színek. Céliane a technológia és az elegancia finom ötvözete.

Funkciók

Új lakás/ház tervezési szakaszában az intelligens rendszer tervezése valódi plusz értéket ad az épületnek a hagyományos villanyszerelési megoldásokhoz képest: energiavezérlés, biztonság, multimédia… innovatív funkciók, amelyek valódi értékkel bírnak hosszútávon is.
- Egy lakás vagy ház hagyományos villanyszerelési rendszere is kiegészíthető, bővíthető egyszerűbb intelligens funkciókkal jelentősebb átalakítás és falvésés nélkül is: pl. világítási képek vezérlése, redőnymozgatás. A szórakoztató elektronikai termékek mellett az otthoni elektromos rendszer is szolgálhatja az Ön elvárásait, növelheti a kényelmet és a biztonságot. A Céliane számos ötletes megoldást nyújt mindezekre. Az összes fényjelzős Céliane szerelvény LED-ekkel szerelt, melyek jellemzője a hosszú élettartam és az alacsony energiafogyasztás. Az energiatakarékos izzókat, kompakt fénycsöveket is vezérlik

Bővült funkciókínálat

A CélianeTM család bővült a Valena Life kínálatában már megismert innovatív funkciókkal: 2xUSB töltőaljzat beépített tápegységgel, mely a meglévő szerelvényekhez sorolható, a tabletek, telefonok stb. töltése közvetlenül lehetséges az adat- és töltőkábellel; földelt csatlakozó- és USB kombinált aljzattal: helytakarékos megoldást nyújt, hiszen a már meglévő hagyományos dugalj helyére beszerelhető a süllyesztődoboz és a vezetékezés változtatása nélkül; illetve az energiatakarékos kapcsolóval, melyet különösen ajánljunk lépcsőházakba, mosdókba, gyermekszobákba és gardrób helységekbe. Könnyedén felszerelhető egy váltókapcsoló helyére a megfelelő fényforrás figyelembe vételével, mivel ennek a kapcsolónak a működéséhez Nulla vezeték kiépítése nem szükséges, csak minimum teljesítmény igény. A beépített IR érzékelőnek köszönhetően 10 perccel az utolsó mozgást követően lekapcsol. Egy áramkörben többféle lámpatípus is lehet.

Megtalálható a kínálatban a hagyományos rugós és csavaros bekötésű dugaljak mellett a falsíkba illeszkedő, gyermekvédelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzat. Használaton kívül, a betéttárcsa automatikusan a keret síkjáig ugrik ki, ezáltal higiénikus és esztétikus felületet biztosít, használatkor pedig a csatlakoztatott eszköz által benyomódik.

Továbbra is elérhető kínálatunkban elsősorban szállodák részére kialakított, de otthoni (hálószobai) alkalmazásra is praktikus olvasólámpa, kapcsolóval ellátva. A lámpa flexibilis szárának köszönhetően a fény a megvilágítani kívánt területre könnyedén állítható. A termék 50 mm-es süllyesztődobozba szerelhető.

A kapcsolók kialakításánál hangsúlyt fektettek a halk működésre. Az új mechanizmus kialakítása lehetővé teszi, hogy a kapcsolóinkat mind keskeny, mind széles billentyűvel is el tudjuk látni.

2xUSB csatlakozóaljzat
Energiatakarékos kapcsoló
USB kombinált aljzat
Olvasólámpa

Egysíkú csatlakozóaljzat

A Céliane egysíkú (EHS) csatlakozóaljzatnál tökéletesen illeszkedik a Céliane termékcsaládhoz, amely a kör és a szögletes alakzatok ötvözésével a forma és a funkcióegyensúlyát teremti meg. Az új megoldással gyártott csatlakozóaljzatesztétikusabb megjelenést biztosít a hagyományos csatlakozóaljzattal szemben. Míg a hagyományos aljzat betéttárcsája a keret síkjától kintebb helyezkedik el, addig a Céliane EHS aljzat betéttárcsája a kerettel egy síkban található. A betéttárcsa különleges kialakításának köszönhetően a termék könnyen takarítható és tisztán tartható. Nincsenek felesleges bemélyedések, koszgyűjtő sarkok, hiszen nem használt állapotban a betéttárcsa a kerettel egy síkban helyezkedik el. A csatlakozódugó használatakor a betéttárcsa a gyermekvédelmi retesszel együtt benyomódik, ezzel lehetővé téve az aljzat használatát. A csatlakozódugó eltávolítását követően a betéttárcsa és a gyermekvédelmi retesz visszaugrik az eredeti, nyugalmi helyzetébe.

Kényelmi és kommunikációs funkciók széles kínálata

Dallamcsengő fényjelzéssel
Földelt csatlakozóaljzat csapófedéllel
Központi porszívó csatlakozóaljzat
Programozható redőnykapcsoló
RDS rádió tuner
Szenzoros kapcsoló
USB csatlakozóaljzat
WI-FI csatlakozási pont