Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Informatikai hálózatok

A Legrand széleskörű megoldásokat biztosít a strukturált adatátviteli rendszerek kialakításához. Az általa gyártott termékek több árkategóriában kínálnak megoldásokat különböző igények maximális kielégítésére.

Leírás

Leírás

Falon kívüli és süllyesztett szerelvények

Magyarország szerelvény piacvezetőjeként a Legrand a legszélesebb termékkínálattal rendelkezik. A számtalan színű és formájú szerelvénycsaládok széles funkciókínálattal rendelkeznek informatikai csatlakozók terén: RJ45 (Cat3, Cat5e, Cat6, Cat6A; UTP/FTP/STP), HDMI, HD15, SUB-D, XLR, RCA, ST, SC, LC ..stb )

 

19” rack szekrények

fali és állószekrények komplex kínálata áll rendelkezésre a különböző igények, optimális kielégítése céljából. Faliszekrények elérhetőek különböző mélységű kialakításokban illetve egy- és kétrekeszes változatban. Az állószekrényes portfólió egyaránt tartalmaz hálózati szekrényeket üvegajtóval, (magasság: 16-47U; szélesség/mélység: 600-800 mm) szerver szekrényeket perforált mellső és hátsó ajtókkal, (magasság: 26-47U; szélesség: 600/800 mm; mélység: 1000/1200mm), hidegfolyosós rendszerszekrényeket adatbankokhoz (magasság: 41/47U; szélesség: 600/800 mm; mélység: 1000/1200mm); IP55 védettségű szekrényeket ipari környezethez (magasság: 42U; szélesség/mélység: 600/800 mm) valamint nyitott rackeket egyaránt. A kínálatból természetesen nem hiányoznak a kiegészítők sem - tálcák, rendezők, előlapok – amelyek csavarral vagy speciális - szerszám nélküli, egyszerűen oldható - gyorscsatlakozóval szerelhetőek a 19” profilsínre.

 

Patch panelek

A Legrand egyaránt kínál réz és optikai patch paneleket, komplett és komponens (üres váz + port/modul) változatban. Az alapvető és alacsony árkategóriás Connect 110-es bekötésű portokon túl a Legrand egyedi, bekötőszerszámot nem igénylő LCS2 gyorscsatlakozós rendszerével praktikus megoldást biztosít az egyszerű és gyors szerelhetőség érdekében. Az LCS2 réz csatlakozók minőségét jól jellemzi, hogy POE+ (50W) megfelelősséggel rendelkeznek IEEE 802.3af és 802.3at szerint valamint 2500 terhelés alatt történő csatlakoztatási ciklusra vannak tesztelve. Patch panelek ugyanakkor elérhetőek keystone valamint modul rendszerű kialakításokban. A moduláris rendszernek köszönhetően 1U magasságú patch panelen lehetséges az átállás optikából rézbe, amely egyedülálló és helytakarékos megoldást biztosít. Az LCS2 patch panelekhez a fali kábelek gyors, bepattintós megoldással rögzíthetőek, így nem szükséges kábelkötegelő használata. 

 

Fali és patch kábelek

A PVC vagy LSOH köpenyű, Cat5e/Cat6/Cat6A fali és patch rézkábelek árnyékolt és árnyékolatlan (STP és FTP) kivitelben valamint LSOH köpenyű OS1/OS2, OM2, OM3 és OM4 fali és patch optikai kábelek teljes szortimentje biztosítja a komplex strukturált hálózat fizikai átvitelét.

 

Elosztósorok (PDU)

otthonokban és irodákban használt hagyományos elosztósorok mellett a Legrand széles termékkínálattal rendelkezik 1U (vízszintes) és Zero-U(függőleges) PDU-k terén is. Kimeneti csatlakozók típusa szempontjából a termékek elérhetőek hagyományos háztartási (SHK) valamint reteszelt informatikai (C13/C19) csatlakozóaljzattal szerelt változatban egyaránt. A kínálat természetesen tartalmaz védelmi funkcióval ellátott (túlfeszültség, túlterhelés és rövidzárlat, hibaáram) valamint ampermérős elosztósorokat. A Legrand továbbá széles termékportfolióval bír iPDU terén is, amely mérős, SNMP távfelügyelettel rendelkező, szenzorok fogadására alkalmas, csatlakozónként vezérelhető 19” szekrénybe szerelhető elosztósorokat tartalmaz, amely kínálat Raritan márkanéven kerül forgalmazásra.

 

A termékkínálat mellett a gyártó különböző, magas színvonalú szolgáltatásokat is vállal, amellyel támogatja meglévő és új vevőkörét:

 

A Legrand Zrt. folyamatosan oktatásokat szervez, amely során ismerteti a strukturált hálózat építéshez kapcsolódó legfrissebb szabványokat és eljárásokat, bemutatja termékkínálatát, valamint bemutatja és átadja saját fejlesztésű segédszoftverét (LCS-PRO), amely nagy segítséget nyújthat a tervezésben és a kiviteli dokumentáció elkészítésében egyaránt.

Előzetes egyeztetést alapján és a telepítés követően, a Legrand szakemberei végpontonkénti mérést végeznek helyszínen. A kiépített hálózat FLUKE DSX-5000 műszer segítségével kerül letesztelésre, amelyről szakszerű mérési jegyzőkönyv készül.

A Legrand által letesztelt, komplett strukturált hálózatra a gyártó 25 év rendszergaranciát vállal, amelynek részleteit egyedi szerződésbe foglalja.

Képek

Álló Rack szekrény
LCS2 mini szekrény
Linkeo rack szekrény
Patch panel
PDU
Raritan

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Communication Network