Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Atlantic elosztószekrények

Az Atlantic elosztószekrények különlegessége, hogy használatra kész vagy összeállítható vázszerkezettel is kaphatók, így könnyen, szabadon és gyorsan szerelhetők össze.

Előnyök

Előnyök

 

Műszaki jellemzők

Egy termékcsalád, 2 lehetőség

Használatra kész, vagy összeállítható, sokkal egyszerűbb és nagyobb szabadságot biztosít.

Az új moduláris vázszerkezetet úgy tervezték, hogy azt az Atlantic és a Marina szekrényekbe még könnyebben lehessen beépíteni. Kétféle, műanyag és fém előlapú megoldás lehetséges, amelyek mindenben megfelelnek az összes jelenleg hatályos előírásnak.

 

A) HASZNÁLATRA KÉSZ MODULÁRIS VÁZSZERKEZET (KÉSZLETBEN SZÁLLÍTVA)

 

Méretek:

 

 

B) A KIVÁLASZTOTT KONFIGURÁCIÓNAK MEGFELELŐ, ÖSSZEÁLLÍTHATÓ VÁZSZERKEZET

 

Méretek:

 

 

Használatra kész vázszerkezet az egyszerű választás

1 katalógus szám = 1 komplett termék

Innovatív megoldás a könnyű vezetékeléshez: a műhelyben történő vezetékeléshez a vázszerkezet kivehető, a szekrény belsejében könnyű a vezetékelés és a karbantartás, a moduláris termékek DIN sínre illesztése.

 

1 RAL 7035 SZÍNŰ MŰANYAG ELŐLAPÚ VÁZSZERKEZET

 

 

 

Összeállítható vázszerkezet konfigurációs szabadság

 

 

Összeállítható vázszerkezet flexibilis és időtakarékos összeszerelés

Praktikus és innovatív szerelési lehetőségek

A Legrand olyan szerelési rendszereket fejlesztett ki, amelyekkel, a szekrény konfigurációtól függetlenül, optimalizálják az összeszerelési időt. A sínek elhelyezését megkönnyítik a praktikus kivágások, amelyek segítik az előlap és az előlaptartóbordák bepattintását.

 

 

 

Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Fali és álló elosztószekrények