Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Indukciós töltők

Vezeték nélküli töltési megoldások

Vezeték nélküli töltők? Praktikus és kényelmes megoldások a mindennapokban. Válasszon vezeték nélküli töltési megoldásokat a Legrand kínálatából! A technika fejlődésével a háztartásokban egyre több csatlakozóaljzatra van szükség, az elektronikai készülékek töltésére pedig egyre gyakrabban süllyesztett USB-töltőaljzatokat is alkalmaznak az otthonokban. A modernebb elektronikai készülékek (mintegy 50 különböző okostelefon-típus, olyan gyártóktól mint az iPhone, Samsung és a Huawei) újabban már vezeték csatlakoztatás nélkül, indukciós töltővel is tölthetőek. Az energiaátvitelhez elegendő a készüléket a töltő felületére helyezni, hogy a két berendezés tekercsei között mágneses indukcióval létrejöjjön a töltés. A Qi néven szabványosított technológia kényelmes megoldása miatt máris megjelent a világ számos repülőterén, gyorséttermében és szállodájában. A Legrand vezeték nélküli töltő kínálatában a különböző felhasználás-típusokra, bútorlapba és falba süllyeszthető töltőaljzatokat is talál.

Bútorlapba süllyeszthető indukciós töltő - 077640L

A bútorlapba süllyeszthető indukciós töltő a nemzetközi QI szabványt használva a töltőállomás és a tölteni kívánt okostelefon között tekercsek segítségével elektromágneses teret hoz létre. Ezáltal képes a QI technológiával rendelkező okostelefonok vagy tabletek töltésére is a Legrand vezeték nélküli töltője. A speciálisan bútorlapba tervezett indukciós töltőnek egy 80 mm átmérőjű kivágási méretre van szüksége a bútorlapban. A megfelelő rögzítéshez, és töltéshez a csomagban megtalálhatók többek között rögzítési eszközök, több féle adapter és egy 2,5 méter hosszú RJ45 informatikai kábel is.

 • Bútorlapba süllyeszthető
 • Extra vékony kialakítás: mindössze 1,5 mm-rel emelkedik ki a bútorlapból
 • Teljesítmény: 15 W
 • IP44 és IK08 védettséget biztosít
 • Beépített LED lámpa, mely a töltöttség állapotát jelzi

 

Bemutató videó

Képek

BÚTORLAPBA SÜLLYESZTHETŐ INDUKCIÓS TÖLTŐ
Bútorlapba süllyeszthető indukciós töltő - 077640L
Bútorlapba süllyeszthető indukciós töltő - 077640L
Telepítési és rögzítési kiegészítők (a doboz tartalmazza)

Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok, prospektusok

 • Bútorlapba süllyeszthető indukciós töltő

Falba süllyeszthető vezeték nélküli töltő - 077599

Okostelefonok és tabletek vezeték nélküli töltésére szolgáló, falba süllyeszthető vezeték nélküli töltő. A magas IP66 és IK08 védettséggel ellátott töltő ideális közösségi terekbe, irodákba, vendéglátó- és kereskedelmi egységekbe. Csúszásmentes bevonattal ellátott és 10°-os szögben döntött, a biztonságos töltés érdekében. 

 • Falba süllyeszthető vezeték nélküli töltő
 • Batibox süllyesztődobozba (min. 40 mm) rögzíthető csavarok segítségével
 • Teljesítmény: 5 W
 • 2 db indukciós tekerccsel ellátott
 • Csúszásmentes bevonattal ellátott

Bemutató videó

Képek

Falba süllyeszthető vezeték nélküli töltő - 077599
Rögzítés Batibox és 4 db csavar segítségével

Letölthető dokumentumok