Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Incara

Az Incara kínálatában egyesül a funkcionalitás, az ergonomikus és innovatív technológia. Ezzel olyan csatlakozási megoldások jönnek létre, melyek bármilyen modern munkaterülethez igazodnak. Az Incara megoldásaival a felhasználók könnyedén és megbízhatóan használhatják a munkavégzéshez szükséges digitális eszközöket. Az Incara előnyei, a multifunkcionalitás, a fenntarthatóság, minőségi anyagok és design.

Modern és innovatív megoldások

Modern és innovatív megoldások

 

Bútorlapba süllyeszthető termékek

Az Incara termékcsaláddal a Legrand olyan megoldásokat kínál, amelyek könnyedén integrálhatók minden típusú bútorba, így a végfelhasználók egyszerűen csatlakoztathatják eszközeiket a hálózathoz.
A többféle szín (fehér, fekete, rozsdamentes acél) és egyedi anyaghasználat (tölgy, beton) magas minőséget és esztétikus megjelenést nyújt környezetének.

Vezeték nélküli töltés

A felhasználók bárhol tölthetik okostelefonjukat a modern és elegáns vezeték nélküli töltőkkel, amelyek tökéletesen illeszkednek minden bútorhoz.
A Legrand Incara™ Disq 80 QI vezeték nélküli töltővel nem kell magunknál hordani a töltőkábeleket.
Extra-vékony kialakítás, mely kifejezetten bútorlaphoz készült. A vezeték nélküli indukciós töltők megfelelnek a WPC QI szabványnak.
Több színben is elérhetők és akár sorolhatók is.

Multifunkcionális, könnyen telepíthető “plug in” megoldások

Az Incara Innovatív és esztétikus termékei könnyen felszerelhetők, és bármilyen környezetbe egyszerűen integrálhatók. Könnyű és rugalmas hozzáférés a szükséges áramforráshoz, amikor és ahol szükség van rájuk. Erősáramú 2P+F csatlakozóaljzatok mellet gyengeáramú USB-A+C töltőaljzatok, informatikai, vagy akár audio/video csatlakozóaljzatokkal is felszerelt vagy felszerelhető termékek számtalan felhasználói igényt kielégítenek.

Incara termékcsalád a pCon szoftverben

Ha egy iroda berendezésére vagy elektromos kiegészítők irodabútorokba való beépítésére irányuló projektje van, és Ön az irodabútor-szektorban dolgozó szakember (építész, tértervező, forgalmazó stb.), a Legrand katalógus alapján konfigurálhatja az összes Incara termékeit egyszerűen és gyorsan.
A pCon szoftverben egyes termékeinkehez további színek is választhatók: selyemkék, gyömbér narancs, rőzsa vagy levél zöld.

 

 

Termék képek

Incara Multilink - 654793
Incara Flip-up - 654854
Incara Top Access, fehér - 654871
Incara DISQ 80, alumínium - 654712
Incara Tower 120 indukciós töltővel - 654983
Incara DisQ'IN alumínium kerettel - 654750 + 654759
Incara DISQ 80 QI, fekete - 077643L (csak töltő)
Incara Electr'on tölgy burkolattal - 654911 + 654935

Termékbemutató videók

 

 

 

Videók a termékek telepítéshez

 

 

Prospektusok