Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Green'UP ONE - Lakossági autótöltő

Green'UP ONE új, elektromos járműtöltő állomások a Legrandtól, lakossági kiszerelésben. A Legrand olyan új autöltő rendszert hozott létre, amellyel a járművek töltése egyszerűen nyomon követhető, változtatható, vezérelhető, mérhető.

Termékleírás

Termékleírás

Green'UP ONE Járműtöltők

 

A Legrand Green’UP ONE autótöltő a korábbi Green’UP család egy újabb tagja, amely számos előnnyel rendelkezik és kifejezetten otthoni töltésre fejlesztették, a kényelem és megbízhatóság jegyében.

Ez a lakossági autótöltő az alábbi előnyökkel rendelkezik:

  • A korábbi Green’UP töltőkhöz képest egyik nagy előnye, hogy ez a termék egy 5 méteres gyári töltőkábellel együtt kapható, igen sokat spórolva ezzel a vásárlónak
  • A Legrand Green’UP autótöltő egyszerűen telepíthető és használható bluetooth kapcsolaton keresztül a Charge Control alkalmazással, amely                   megtalálható mind az Android mind iOS applikációk között.
  • Széles skálát fed le teljesítményben, alkalmazkodva a vásárlói igényekhez (lásd táblázat). 1 és 3 fázisban is kapható.
  • Környezetbarát, hiszen az elektromos autótöltő nem bocsát ki káros anyagokat a levegőbe.
  • Energiahatékony, ugyanis a dinamikus töltéseloszlás segítségével, alkalmazkodik otthona energia igényéhez és terheléséhez és a járművét akkor tölti amikor Önnek a legideálisabb.
  • Biztonságos: A Legrand Green’UP ONE lakossági autótöltő megfelel az összes vonatkozó biztonsági előírásnak. Minden töltő rendelkezik DC védelemmel, de bizonyos modellek estében beépített AC oldali védelem is található (lásd táblázat).

Az eszközt kifejezetten otthoni töltésre fejlesztették, hiszen hatékony, egyszerű, gyors, környezetbarát….Green’UP ONE

          

 

 

Termékképek

 

Letölthető Dokumentumok