Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Ecotap járműtöltő - Publikus autótöltő

Az Ecotap járműtöltő kényelmes, egyszerű és gyors töltést biztosít bármilyen elektromos és plug-in járműhöz. A termék megfelel a legmagasabb követelményeknek, amely garantálja a hosszú idejű megbízható működést. Az Ecotap járműtöltő egy zökkenőmentes töltési megoldás, amely biztosítja, hogy a töltés során minden tökéletes legyen, ráadásul könnyen telepíthető, működtethető és karbantartható.

AC töltők

AC töltők

 

Ecotap Homebox kábellel

Ez az otthoni töltő felhasználóbarát és rugalmas töltőkábellel (11 kW-ig) vagy sima kábellel (22 kW-ig) felszerelt, 1-es vagy 2-es típusú dugóval, amely közvetlenül csatlakoztatható az elektromos autóhoz. 2 mm-es acélból készült. A Homebox a falra vagy acél tartóoszlopra (opcionálisan) rögzíthető.

Verziók:

Nyomógombbal

Bankkártyával + regisztrációval

Regisztráció nélküli bankkártyával

 

 

Ecotap Homebox aljzattal

Ez az otthoni töltő felhasználóbarát, és 7 pólusú (2. típusú) aljzattal van felszerelve. Elektromos autóját egy töltőkábelen keresztül csatlakoztathatja a töltőponthoz. 2 mm-es acélból készült. A Homebox a falra vagy egy acél tartóoszlopra (opcionális) rögzíthető.

Verziók:

Nyomógombbal

Bankkártyával + regisztrációval

Regisztráció nélküli bankkártyával

 

Ecotap Duo Állótöltő

A Duo töltőpont alkalmas vállalatoknál és nyilvános helyeken történő elhelyezésre. Egyszerre két autó tölthető.

 

 

Ecotap Duo Wide Állótöltő

A Duo Wide töltőpont alkalmas a hálózatüzemeltető hálózatán történő elhelyezésre. Egyszerre két autó is tölthető.

 

 

Ecotap Duo Falitöltő

Ez a töltőállomás ideálisan alkalmas falra szerelésre. Egyszerre két autó tölthető.

 

 

 

 

DC töltők

 

Ecotap DC30

Az Ecotap °' DC 30-as gyorstöltő minden elektromos járműhöz használható. A töltő egyenáramú kimeneti teljesítménye legfeljebb 30kW. A tényleges töltési kapacitás a rendelkezésre álló teljesítménytől függ. Maximum 45A amper szükséges (10A-tól 45A-ig állítható).

 

Ecotap DC60

Az Ecotap °' DC 60 gyorstöltő minden CHAdeMO vagy CCS csatlakozással rendelkező elektromos járműhöz használható. A töltő egyenáramú kimeneti teljesítménye legfeljebb 60kW. A tényleges töltési kapacitás a rendelkezésre álló teljesítménytől függ. Maximum 90 amper szükséges (10A és 90A között állítható).

 

Ecotap DC120

Az Ecotap °' DC 120 gyorstöltő minden CCS-csatlakozással rendelkező elektromos járműhöz használható. A töltő maximálisan 120 kW egyenáramú kimeneti teljesítményű. A tényleges töltési kapacitás a rendelkezésre álló teljesítménytől függ.

 

Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Ecotap járműtöltő