Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

3D Tervezői fájlok

BIM épületinformációs modellezés

Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

A BIM bemutatja azokat az eszközöket, amelyekkel könnyedén megérthetjük egy épület struktúráját egy olyan digitális modell használatával, amely egy sor, az együttesen összeszerelt adatokra támaszkodik.

A BIM alapú tervezéskor az épület 3D-ben való virtuális megépítése zajlik, ezáltal már az építkezés előtt kiszűrhetővé válnak az ellentmondások, gyorsan megjeleníthető a terv változásainak az épület egészére gyakorolt hatása. Az épületről részletes modell készül így a látványon túl, a különböző szakági tervek összeférhetőségét is vizsgálni lehet, hogy szimulálni tudják az épület viselkedését tartószerkezeti, hőtechnikai, fenntarthatósági, üzemeltetési szempontból illetve hogy az építés közbeni feladatokat is koordinálni lehessen stb.

Töltse le ajánlott csomagjainkat, vagy keressen egyedi igénye szerint itt.

Látogasson el a Legrand BIM adatbázis felületére is.