Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Smarthome

Nálad az irányítás 

Az okos otthonok egyik legnagyobb előnye, hogy bárhol vagy a világban, a zsebedben hordozhatod az egész lakásod irányítását.

A mostani globális helyzetben különösen fontos, hogy nálad legyen az irányítás, így te dönthetsz arról, hogy mi történik közvetlen környezetedben. Előre beállíthatod, hogy mikor legyen világos, mikor legyen sötét, a hazafelé vezető úton pedig egy gombnyomással kiválaszthatod, hogy mikor kapcsoljon be a termosztát.

A jövő otthonai apró ökoszisztémaként működnek, ahol minden elem okosan kapcsolódik össze. A Legrand a kezedbe adja az irányítást, a Valena Life/Allure Netatmo termékeivel egyszerűen érezheted, ahogy a kezedben összpontosulnak életed döntései.

 

 

Ismerd meg a Valena Life/Allure Netatmo rendszert!

A Legrand által újragondolt intelligens rendszernek köszönhetően mindenki számára elérhetővé válik az okos otthonok világa. Válaszd a Kezdő csomagot, vagy nézz körül kiegészítő termékeink között!

Egy központi egység összesen 100 vezeték nélküli és vezetékes eszközt tud vezérelni, így később bármikor bővítheted a lakásod intelligens rendszerét.

A ValenaTM Life/Allure Netatmo kompatibilis az összes nagy márkával és platformmal - mint az Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo, Somfy, Bubbendorff, Netatmo és IFTTT - ennek köszönhetően további funkciókat tudsz hozzáadni otthonodhoz.

Spórolj pénzt és energiát! A Home + Control applikációban részletesen nyomon követheted otthonod energiafogyasztását. Ellenőrizz külön egy eszközt, vagy a rendszer teljes energiafogyasztását és optimalizáld könnyedén a háztartás energiahatékonyságát.
 

 

Ismerd meg a termékpalettát!

 

 

 

Költséghatékony megoldás!

Válaszd a Kezdő csomagot és mellé az otthonodnak megfelelően kiegészítőket, melyek könnyedén integrálhatóak egymáshoz! A központi egység a Valena Life/Allure szerelvénycsaládba illeszkedik, beépített rádiós funkciókkal, és könnyedén beépíthető.

Az intelligens csatlakozó aljzat képes mérni a pillanatnyi és a teljes fogyasztást, így követheted és kontrollálhatod az energiaköltségeidet. Az Érkezés/Távozás szcenárió kapcsolóval egyidejűleg vezérelheted az otthonodban az intelligens eszközöket.

 

 

Töltsd le az alkalmazást, és spórolj!

Tedd kényelmessé a hétköznapjaidat a Home + Control applikációval! Az alkalmazás letölthető az App Store és a Google Play áruházakból, és könnyedén telepíthető Android vagy iOS készülékekre. Az eszközök hozzáadása után, a főoldalon a szobát kiválasztva vezérelheted az intelligens eszközöket.

Az intelligens megoldásaink kompatibilisek a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel, így akár hangutasításokkal is vezérelhetjük otthoni eszközeinket: fűtést, világítást, redőnyöket, forgatókönyveket, stb.

Hívd meg a rendszerbe a családtagjaidat, így ők is hozzáférést kapnak az okos otthonod irányításához!

 

Válts okos otthonra!