Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand partneri tájékoztató - COVID 19

Tisztelt Partnerünk!

 

Rendkívüli helyzet van.

A koronavírus fertőzések terjedésének lassítása, megakadályozása mindannyiunk számára elsődleges cél. A hivatalos szervek útmutatásai alapján és azokkal összhangban a www.legrand.hu honlapunkon már közzétett intézkedések mellet további szigorításokat vezettünk be a mai nappal.

Az óvintézkedések elsődleges célja az ügyfeleink és a munkavállalóink egészségének megóvása mellett az üzletmenet biztosítás.

 

Mai nappal valamennyi üzleti utat -beleértve a belföldi partnerlátogatásokat is, visszavonásig betiltottuk. A szükséges egyeztetéseket és kapcsolattartási lehetőség szerint telefonon, email-ben, skype-on vagy más hasonló személyes kontaktust mellőző módon kell megoldani a következő hetekben. Ez alól a tilalom alól csak külön engedélyezett esetekben teszünk kivételt. Ezekben a kivételezett helyzetekben a kapcsolatfelvétel kizárólag egészségvédelmi eszközök (egyszerhasználatos kesztyű, szájmaszk) használata és a szigorú higiéniás előírások betartása mellett engedélyezett a Legrand munkavállalói számára.

Partnereinktől kérjük, hogy hasonló csatornákra tereljék az üzleti kapcsolattartást. A szentesi székhelyen és a budapesti irodában partnereket nem fogadunk. Halaszthatatlan esetben előzetes engedélyezést követően, lehet személyes megbeszélés, de a partnereiknek el kell fogadni a Legrand Zrt.-nél bevezetett eljárásrend betartását: nyilatkozat kitöltése, egészségvédelmi eszközök kötelező használata, szükséges személyes távolság megtartása, szokásos üdvözlési formák kerülése.

 

Kérjük Tisztelt Partnereinket a kért és elvárt egészségbiztonságot szolgáló előírások betartására és betartatására.

A Legrand Zrt. székhelyén Szentesen és kereskedelmi irodájában Budapesten a bevezetett eljárásrend kifüggesztésre került.

 

Köszönjük támogató együttműködésüket! Mindannyiunknak kívánunk kitartást és egészséget az előttünk álló nehéz időszakhoz!

 

Szentes, 2020. március 17.

 

Károlyi László

vezérigazgató

Legrand Zrt.