Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Céliane Netatmo

Céliane Netatmo

A CélianeTM Netatmo okosotthon rendszerrel könnyedén automatizálhatja lakásának világításvezérlés és redőnyvezérlés funkcióit. Az intelligens megoldások segítségével állandó kapcsolatban lehet otthonával, okostelefonjával, vagy hangutasításokkal vezérelheti otthona okoseszközeit. Alakítsa ki otthona kényelmét a CelianeTM Netatmo-val! A kezdő csomaggal akár 100 vezeték nélküli vagy vezetékes eszközt is vezérelhet, valamint különböző scenariókat állíthat be a Home + Control alkalmazásban.

Céliane Netatmo intelligens rendszer

Céliane Netatmo intelligens rendszer

Kezdő csomag - Starter Pack

Központi egység, intelligens csatlakozó aljzattal + vezeték nélküli főkapcsoló

A Céliane szerelvénycsaládba illeszkedik, beépített rádiós funkciókkal, könnyedén beépíthető. Egy központi egység összesen 100 vezeték nélküli és vezetékes eszközt tud vezérelni. Süllyesztett szerelődobozba szerelhető (40mm mély) - meglévő szerelődoboz is használható.
Az intelligens csatlakozó aljzat képes mérni a pillanatnyi és a teljes fogyasztást. Érkezés/Távozás szcenárió kapcsolás – egyidejűleg vezérelhetjük otthonunkban az intelligens eszközöket

(Kat.szám: 064820,   064827,  064828)


 

Vezetékes intellingens eszközök

Fényerőszabályzó kapcsoló

Hagyományos és fényerőszabályozható fényforrásokhoz (5-300 W).
A fényerőszabályzás az applikáción keresztül aktiválható.

Kompenzátorral együtt szállítva

Redőnykapcsoló

Vezeték nélküli kapcsolókkal központosított redőnyvezérlés alakítható ki
Fel/Le/Stop funkció

Csatlakozó aljzat

Pillanatnyi és összfogyasztás mérése. Beépített túlterhelés elleni védelemmel. Értesítések küldése a Home + Control alkalmazás számára


 

Vezeték nélküli intellingens eszközök

Vezeték nélküli fényerőszabályzó kapcsoló

Alkalmas vezetékes Céliane Netatmo fényerőszabályzó kapcsolók, csatlakozó aljzatok, mikromodulok vezérléséhez.

Vezeték nélküli redőnykapcsoló

Vezetékes redőnykapcsolókhoz párosítható, ezáltal központosított redőnyvezérlés alakítható ki. Fel/Le/Stop funkció

Vezeték nélküli szcenáriókapcsoló

„Ébredés” és „Alvás” szcenáriókkal párosítva vezérelhetjük otthonunk világítását, ill. az intelligens redőnykapcsolókat és csatlakozó aljzatokat. A szcenáriókat a Home + Control App-on keresztül konfigurálhatjuk.


 

Intellingens modulok világításvezérléshez, vagy redőnyvezérléshez

Intelligens világításvezérlő mikromodul 

(Kat.szám.: 0 648 88)

Intelligens világításvezérléshez max. 300 W - KI/BE kapcsolás funkcióval. Egy vagy több Valena Life Allure Netatmo vezeték nélküli kapcsolóval vezérelhető, mely kopogtatással vagy applikáción belül párosítható. Szcenáriókhoz is rendelhető. Mennyezeti lámpatestekhez is szerelhető. Konfigurációhoz szükséges LED-es jelzőfénnyel és RESET gombbal.
Méretek: 52 x 40 x 20 mm (rögzítőfülekkel együtt)

 

(Kat.szám.: 0 648 88)

Intelligens redőnyvezérlő mikromodul 

(Kat.szám.: 0 676 97)

230 V~ redőnyök vezérléséhez (4 vezeték, FEL/LE/STOP utasítások). Kompatibilis minden mechanikus és elektromos végállás kapcsolással ellátott redőnymotorral. (RF vezérelt redőnyökkel nem kompatibilis) Egy vagy több Valena Life/Allure Netatmo vezeték nélküli redőnykapcsolóval is párosítható. Beépíthető a tetőtérbe vagy a redőnymotorhoz. Szcenáriókhoz is rendelhető.
Maximális terhelés 230 VA-nál: 1 x 500 VA

(Kat.szám.: 0 676 97)

 

Letölthető anyagok

A letölthető anyagok között megtalálható a Valena Life / Allure termékcsalád használati útmutatója is, mely további hasznos információkat tartalmaz, mivel a funkcióját tekintve a Céliane Netatmo és Valena Life/Allure Netatmo termékcsaládok megegyeznek.

Videós segédanyagok és oktatás

LEGRAND INTELLIGENS SZERELVÉNYEK - OKTATÁS ÉS TERMÉKBEMUTATÓ 2021

Jelentkezés az oktatásokra:  Online oktatás 2021

A linken megadott időpontok mellett feltüntettük az oktatás típusát.  Az oktatások limitált létszámban indulnak. Online oktatás választása esetén külön meghívó e-mail-ben csatoljuk a Microsoft Teams értekezlet meghívóját, mellyel az oktatáson részt tud venni.

 

LEGRAND INTELLIGENS SZERELVÉNYEK - VIDEÓS SEGÉDANYAGOK

Nézze meg hogy működik:

 

Telepítési útmutató:

 

Vezeték nélküli kapcsolók párosítása, beüzemelése:

 

 


Töltse le részletes tájékoztatónkat a mellékletek közül.
Amennyiben nem talált meg minden információt vagy további segítségre van szüksége, technikai segítségért keresse 9 és 16 óra között hívható normál tarifás okos megoldás számunkat: +36 20 527 8835