Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Rádiós megoldások és alkalmazások

Szuper megoldások arra, ha esetleg már a lakás átalakítása, festés, tapétázás után eszünkbe jut, hogy szeretnénk még egy kapcsolót valahova, de nem akarunk újra falat vésni!

Váltókapcsolás kialakítása

Váltókapcsolás kialakítása

Csak a tapétázás után jut eszébe az ügyfélnek, hogy a hálószobában az ágya mellé is kellene egy kapcsoló?

Nem kell falat vésni, egyszerűen kicserélhető a meglévő egypólusú vagy váltókapcsoló rádiós kapcsolóra, az ágy mellé pedig egy mobil, vagy falra ragasztott kapcsolót párosítunk hozzá, ami a távolból működteti a fali kapcsolót, a benne lévő elemet pedig 8 évig nem kell cserélni! 

 

1. kép: Egy hagyományos kapcsoló helyére felszerelt rádiós kapcsolót egyszerűen vezérelhet pl. ágyhoz helyezett elemes rádiós vezérlővel is

 

2. kép: A világítási rendszer átalakítását új vezetékezés nélkül is megoldhatjuk. A világítás mikrokapcsoló könnyedén beépíthető akár a fényforrás burájába. A mikrokapcsolót vezérlő rádiós kapcsolót ezután igényeinknek megfelelően bárhol elhelyezhetjük a helyiségben.

 

Eszközök összetanítása:

Feltanítás:

  1. A mobil kapcsolón 1x megnyomni LEARN gombot -----> zöld LED világít ------> várni, míg a zöld LED lassan villog.
  2. Megnyomni a feltanítani kívánt billentyűt (esetünkben jobb alsó "1"-es gomb) ------> zöld LED gyorsan villog.
  3. A süllyesztett szerelvényen 1x megnyomni LEARN gombot ------> zöld LED lassan villog.
  4. Megnyomni a feltanítani kívánt billentyűt (esetünkben jobb alsó gomb) ------> zöld LED gyorsan villog
  5. A mobil kapcsolón 1x megnyomni LEARN gombot -----> minden LED kialszik

       Kész

Letanítás:

  1. A mobil kapcsolón 1x megnyomni a LEARN gombot -----> zöld LED világít ------> várni, míg a zöld LED lassan villog.
  2. Újra megnyomni LEARN gombot 10 mp-ig------> zöld LED gyorsan villog. (FIGYELEM! Ez a RESET funkció, amikor a készülék minden programozást elfelejt – ha több összekapcsolt készülék is van, egyesével is le lehet választani őket)

      Kész