Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
medence

Vízmentes megoldások

A Legrand vízmentes szerelvény kínálata minden olyan szereléshez megoldást nyújt, amihez IP44-es vagy IP55-ös védelemre van szükség. A Legrand vízmentes kínálatában lévő termékeknek nemcsak a szerelése, de a napi használata is egyszerű. Válassza a Legrand Forix termékeit IP44, vagy a Plexo szerelvényeket IP55 védelemre garázs vagy medencék mellett.

IP44-es megoldások

IP44-es megoldások

A Forix IP44 a kitűnő választás minden olyan szereléshez, ahova IP44-es védelemre van szükség.

- a kicsúsztatható és átszakítható membrános kábelbevezetőknek köszönhetően a kábelezés könnyen megoldható akár külön szerszám nélkül is, ám ugyanakkor biztonságos marad.

- a kombinált funkciók kompakt kialakításának köszönhetően helyet takaríthatunk meg.

- minden kapcsoló LED lámpával egyszerűen fényjelzőssé tehető a billentyű cseréje nélkül is. A billentyű elforgatásával meghatározhatjuk a fényjelzős megoldás típusát is, pl. fényjelzős nyomót szeretnénk vagy nyomót megvilágított csengőszimbólummal.

Forix

Kapcsoló
Dugalj
Kapcsoló+dugalj

IP55-ös megoldások

A Plexo 55 szerelvénycsalád megoldást nyújt azokra az igényekre, ahol IP55-ös védelemre és egy robusztus de esztétikus megjelenésű termékre van szükség, például garászok, medencék mellett.

Plexo

1 pólusú nyomó jelzőfénnyel, címketartóval
Váltókapcsoló jelzőfénnyel
Plexo
Vészleállító