Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Oteo

Az Oteo kapcsolócsalád falvésés nélkül biztosít esztétikus megoldást felújításokhoz. Sőt, a választékban megtalálhatók a modern otthon felszereléséhez tartozó egyéb rendkívül hasznos funkciók is (pl.: fényerőszabályzók, redőnyvezérlők, kábelkivezetők, hifi-hangszóróaljzatok, informatikai aljzatok). Az Oteo mechanizmusok minden kerettel kombinálhatók. Alkalmazható önállóan vagy DLPlus minicsatornával kiegészítve.

Funkció

Funkció

Az Oteo kapcsolócsalád választéka minden olyan funkciót tartalmaz, amely egy átlagos lakás szereléséhez kell (kapcsoló, dugalj, nyomó, telefon- és antenna-csatlakozó), ám a választékban megtalálhatók a korszerű otthon felszereléséhez tartozó egyéb funkciók is: például a  fényerőszabályzók, redőnyvezérlők, kábelkivezetők, hifi-hangszóróaljzatok, informatikai aljzatok, keskeny kapcsolók, stb.)

Képek

Dugalj
Egypólusú nyomú fényjelzéssel
Forgatógombos fényerőszabályzó
RJ45 informatikai csatlakozóaljzat
TV-RD-SAT csatlakozóaljzat

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Oteo

Szerelés

Praktikus, önállóan vagy DLPlus minicsatornával kiegészítve is.

Az Oteo mechanizmusok minden kerettel kombinálhatók. Kábelcsatornával történő szereléshez kettős keretet, önállóan alkalmazva hármas keretet is kínálunk, amelyek vízszintesen és függőlegesen is felszerelhetők.

Egy keret többféle csatornához: A speciális, állítható mini DLP keret lehetővé teszi, hogy az Oteo bármely szélességű mini kábelcsatornához egyetlen kerettel illeszthető legyen.

Képek

Kettős keret
Kettős, speciális DLPlus keret
Oteo

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Oteo