Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Bemutatótermek

MyHome intelligens otthon – Budapest

 

Az intelligens otthon nyújtotta funkciók bemutatása mellett fontosnak tartottunk, hogy ne csupán maguk a funkciók, hanem a lakáson belüli helyiségek is hozzásegítsék az érdeklődőket ahhoz, hogy minél életszerűbben megtapasztalják, mivel is lehet több a lakásuk ezzel a rendszerrel.

Az életszerűség érdekében 4 db forgatható panel - előtér, nappali, konyha, hálószoba -, ill. kaputelefon, központi érintőképernyő, hő- és riasztóközpont valamint egy elosztószekrény szolgál a lakás helyiségeinek és vezérlésének bemutatására, mindez a következő funkciókkal:

  • Világításvezérlés
  • Redőnyvezérlés
  • Audió és videó rendszer, kaputelefon
  • Riasztórendszer - betörés és technikai riasztások (víztúlfolyás és gázérzékelés)
  • Hőmérséklet-vezérlés
  • Világítási beállítások kapcsolása
  • Webes elérés és vezérlés

A teremben a megálmodott és megalkotott rendszer képes arra, hogy konkrét igény felmerülése esetén szakembereink az elképzelt funkciókat, élethelyzeteket felprogramozzák, így az érdeklődő nemcsak egy leírásból, hanem a saját bőrén tapasztalhatja meg mindazt, amit a saját otthonában szeretne látni. Vezérelhető helyileg a fali szerelvényekről, okostelefonról, ill. táblagépről is.

Figyelem! A megtekintéséhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Megtekinthető hétköznap: 9-16-ig a 3. emeleten.

Tel: 06-80/204-186

Cím: Office Campus Irodaház, 1097 Budapest, Gubacsi út 6/b

Bemutató terem – Szentes

A szentesi bemutatóteremben az életszerűség érdekében helyiségeket rendeztünk be különböző felhasználási területekről – konyha, nappali, gyerekszoba, iroda, orvosi rendelő -, amelyek a termékek környezetben való bemutatását szolgálják.

Figyelem megtekintéséhez előzetes egyeztetés szükséges!

Cím: 6600 Szentes Ipartelepi út 14.

Telefon: 06-63/510-200