Főkép

Tartalékvilágítás

A Legrand egyedülálló tartalékvilágítási lámpatesteket és címezhető megoldásokat kínál bármilyen típusú épületbe az egész világon. FEDEZZE FEL AZ ELŐNYEIT: Alacsony fogyasztás, környezetbarát LED-es egységek; egyedi táplálású lámpatestek; egyszerű telepítés; teljes lámpa tesztelés és címezhető felügyeleti rendszer.

A címezhető rendszer egy ellenőrző szoftver segítségével, egyetlen pontból vezérli az épületekben található összes tartalékvilágítási lámpatestet.

A RENDSZER ELEMEI

Címezhető tartalékvilágítási lámpatestek

  • A címezhető tartalékvilágítási lámpatestek megtalálhatók az U34 LED, URA ONE, B66 LED, INOX LED, B65 LED, B66 termékcsaládokban. Állandó / készenléti, kombinált üzemű lámpák, falra, mennyezetre, álmennyezetre szerelhetők, az összes felmerülő igény kielégítésére.

Központi vezérlőegység

  • Lehetővé teszi a teljes tartalékvilágítási rendszer állapotának ellenőrzését (kijáratmutató és pánik elleni lámpatestek).
  • Előre beállított időközönként ellenőrzi az összes lámpatest működőképességét, megjeleníti a hibás egységeket.
  • Ellenőrzési jegyzőkönyvet készít
  • Számítógépes hálózatba kötve a központi vezérlőegység egy távoli PC-ről is működtethető a felügyeleti szoftver segítségével.
  • Egy vezérlőegység max. 1023 db lámpatestet működtet.

Felügyeleti szoftver

  • Lehetővé teszi a teljes rendszer távoli felügyeletét akár több központi vezérlőegység esetén is. A tartalékvilágítási lámpatestek közül a hibás egységek kiemelhetők, a hiba jellege beazonosítható (fényforrás, akkumulátor, vagy egyéb.)

Jelerősítő

  • 250 db tartalékvilágítási egység felett szükséges a használata, illetve, ha a leghosszabb vezetékszakasz meghaladja a 700 métert (a központi vezérlőegységtől vagy az előző jelerősítőtől számítva).


6 OK A LEGRAND CÍMEZHETŐ RENDSZER HASZNÁLATA MELLETT

1) Folyamatos és azonnali információ a tartalékvilágítási rendszer állapotáról:
A központi vezérlőegység és a felügyeleti szoftver segítségével pillanatok alatt leellenőrizhető a rendszer állapota, és kiválaszthatók a javításra szoruló lámpatestek.

2) Nincs többé szükség a hosszadalmas és fárasztó ellenőrzési körutakra:
A címezhető rendszer automatikusan végzi el az előírt ellenőrzéseket, lámpáról lámpára.

3) A karbantartások célzottá válnak:
A központi vezérlőegység és a felügyeleti szoftver pontosan megmutatja a karbantartásra szoruló lámpatesteket, a hiba fajtáját, sőt a cserélendő alkatrészek (akkumulátorok, fénycsövek) listáját is kinyomtatja.

4) Teljes biztonság:
A központi vezérlőegység az előírt rendszeres teszteket mindig időben és pontosan végzi el, a jegyzőkönyvet pedig ki is tudja nyomtatni, hogy az ellenőrzési naplóba illeszthető legyen. Így nem lesz többé semmilyen probléma a hatósági ellenőrzésekkor.

5) A beruházás költsége minimális, a rendszer bármikor módosítható és fejleszthető:
A címezhető tartalékvilágítási rendszer kialakítása történhet fokozatosan is: a lámpatestek száma bármikor növelhető, kiegé- szíthető.

6) Egy helyről, központilag kezelhetők a pánik elleni és a kijáratmutató lámpatestek

 

Letölthető dokumentumok, prospektusok

  • Tartalékvilágítás