Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Indukciós töltők

Indukciós töltők

A technika fejlődésével a háztartásokban egyre több csatlakozóaljzatra van szükség, az elektronikai készülékek töltésére pedig egyre gyakrabban süllyesztett USB-töltőaljzatokat is alkalmaznak az otthonokban, amik néhány éve jelentek meg a Legrand kínálatában.

Indukciós töltők

Indukciós töltők

A modernebb elektronikai készülékek (mintegy 50 különböző okostelefon-típus, olyan gyártóktól mint az IPhone, Samsung és a Huawei) újabban már vezeték csatlakoztatása nélkül, indukciós töltővel is tölthetőek. Az energiaátvitelhez elegendő a készüléket a töltő felületére helyezni ahhoz, hogy a két berendezés tekercsei között mágneses indukcióval létrejöjjön a töltés. A Qi néven szabványosított technológia kényelmes megoldása miatt máris megjelent a világ számos repülőterén (Lyon), gyorséttermében és szállodájában. A Legrand kínálatában három típus jelent meg, különböző felhasználásokra.

Bútorba süllyeszthető vandálbiztos indukciós töltő (077580)
Falba süllyesztett háztartási indukciós töltő (068118)
Vandálbiztos indukciós töltő (077599, pl. éttermekbe)