Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Megújult a Legrand nagykatalógusa

2019-10-11 00:00:00

2019. szeptemberében került bemutatásra a Legrand megújult 2020/21-es nagykatalógusa, mely átfogóan mutatja be aktuális kínálatunkat.
Megújult a Legrand nagykatalógusa

A katalógus bemutató rendezvényen közel 500 szakmai partnerünk vett részt és ismerkedett meg újdonságainkkal, és próbálta ki azokat.

A katalógus egyik legjobban várt újdonsága az az okos otthon megoldás, ami a Valena Life/Allure termékcsaládra épül rá, és a NETATMO céggel közösen kialakított megoldásnak köszönhetően a Valena Life/Allure with Netatmo névvel lett ellátva. A meglévő kapcsolók újabb vezetékezés nélkül egy termékcserével – mely ugyanúgy illeszkedik stílusban a meglévő kapcsolókhoz - „okossá” tehetők. Az átalakítás/okosítás kivitelezhető lakásunk egyik helységében is, de akár az egész lakásunkra is kiterjeszthetjük. A kínálatban szerepelnek előre párosított szettek, és központi egységgel működtethető és bővíthető rendszerek is. Az új megoldásokkal megismerheti a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozóaljzatokat, melyek lehetővé teszik a világítás, a redőnyök és elektromos készülékek vezérlését, akár távolról is. Okostelefonról vezérelhető, a hozzá tartozó „Home + Control” alkalmazás pedig ingyenesen letölthető iOS és Android operációs rendszerekre is. A rádiós technológia a szerelvénybe süllyesztve található, mely lényegesen leegyszerűsíti a rendszer telepítését mindenki számára.

 

A szerelvények között is találunk újdonságokat: új, USB-C típusú töltési megoldások több szerelvénycsalád (Valena Life, Niloé, Céliane) kínálatában is megjelentek a hagyományos USB-A csatlakozóaljzatok mellett. Mindemellett a Céliane keretek is megújultak: új, modern színekkel frissült a termékkínálat. Az innovatív és energiahatékony megoldások továbbra is fontosak számunkra, ezért szerelvénycsaládjaink tagjai között megtalálhatók a mozgásérzékelős,- energiatakarékos kapcsolók, hőmérséklet szabályzók és kombinált funkciót ellátó aljzataink is valamint a jövő technológiáját képviselő POE rendszerekhez alkalmazható, minősített RJ 45 csatlakozóaljzataink is.

Megújult energiaelosztás kínálatunk, ezt egy szerkezeti átalakítással tettük még átláthatóbba katalógusunkban: moduláris és ajtóra szerelhető készülékek kerültek előre, majd ezt követik a nagyteljesítményű készülékek. A folytatásban megtalálhatók az elosztószekrények és tartozékaik, valamint a segédanyagok és ipari alkalmazások. Bekerültek a moduláris készülékek közé a DX3 Stop Arc és Stop&Go termékek, a nagyteljesítményű megszakítók közé pedig az 1600 A fölötti kapcsoló készülékek. A szekrényekhez bekerültek a 2019. év végén bevezetésre kerülő Practibox S kiselosztók, valamint az XL3 S 630 és XL3 S 4000 elosztók. Az új termékcsaládok mellett néhány új termék is bekerült, mint például a 10 modbus címet lekezelő webszerver, valamint az energiamenedzsment rendszer elemek is bővültek.

Nemcsak megújult, de kibővített és a korábbinál jóval szélesebb funkciók is rendelkezésre állnak a Legrand padlódoboz és energiaoszlop kínálatában.  Szintén megújultak a Program Mosaic csatlakozóaljzatokkal szerelvényezhető süllyesztett vékonyított kialakítású POP-UP dobozok, melyeket - az eddig a betonba történő alkalmazás mellett - kifejezetten bútorlapba ajánl a gyártó. Kábelcsatorna kínálatunkból a jól megszokott DLP szerelvényezhető és mini választék mellett kiemelném a fekete színű csatornákat, melyeket akár mozikba, színházakba, új üzletekbe, irodai környezetbe vagy high-tech otthonokba is ajánlunk, fekete színű Mosaic csatlakozóaljzattal és RJ 45 Cat.6 UTP/FTP/STP aljzatokkal szerelhetünk fel.

A strukturált hálózati rész elsőként bemutatja a réz alapú rendszereket, amiben patch panelek; kültéri, fali és patch kábelek; végpontok és egyéb segédanyagok szerepelnek, Cat.5, Cat.6, Cat.6A, Cat.7 és Cat.8 változatban. Ezt követően az üvegszál alapú kínálat következik, hasonló termék-összetétellel: hagyományos, moduláris, kazettás és UHD patch panelek; kültéri, beltéri és patch kábelek; pig-tailek és segédanyagok. A kábelezési rendszereket a különböző típusú rack szekrények követik: fali, álló, hálózati, szerver, ipari, kültéri és hideg folyosós változatokkal. A strukturált hálózati rész befejező fejezete pedig a rack elosztósorok, amelyek között egyaránt megtalálhatóak a hagyományos elosztósorok (bPDU), a komplett rack felügyelet megvalósítására is alkalmasa különféle szenzorokkal felszerelhető, számos protokollal kompatibilis, mérhető és kapcsolható intelligens elosztósorok (iPDU); továbbá a teljesen egyedülálló, fali rack szekrénybe helyezhető szünetmentes elosztósorok (uPDU).A Legrand nagykatalógus befejező fejezetében a szünetmentes kínálat kerül bemutatásra. Újdonságként szereplenek a tavalyi évben bevezetett otthoni/irodai környezetben alkalmazható Keor-M és Keor SP termékcsaládok, továbbá az idén megújított hagyományos felépítésű háromfázisú Keor T EVO, Keor HPE szünetmentes áramforrások. Szintén újdonság a Legrand legmodernebb moduláris háromfázisú szünetmentes áramforrása (Keor Mod), amely kifejezetten szervertermek és hideg folyosós rendszerek védelmi elvárásainak megfelelően kerültek kifejlesztésre.

Az új 2020/21-es katalógust keresse a Márkaboltjainkban vagy szakkereskedőjénél, Legrand kapcsolattartójánál, vagy töltse le PDF formátumban az alábbi linken:
https://legrand.hu/szakemberek/letoltheto-dokumentumok