Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Green’UP ONE by Legrand

2023-11-20 00:00:00

Green’UP ONE by Legrand

A Legrand legújabb innovációjával, a Green'UP ONE autótöltővel a vállalat új szintre emeli az otthoni elektromos járműtöltést. Ez a modern töltőállomás a korábbi Green’UP család legújabb tagja, és számos előnnyel rendelkezik, kifejezetten a magánszemélyek igényeihez igazítva.

 

A Green'UP ONE kiemelkedik egyszerű telepítésével és használatával. A felhasználók Bluetooth kapcsolaton keresztül, az Android és iOS készülékeken elérhető Charge Control alkalmazással irányíthatják a töltést. A töltő teljesítménye széles skálán mozog, 1 és 3 fázisú változatokban érhető el, maximális teljesítménye pedig eléri a 22 kW-ot, ami az otthoni felhasználásra ideális. Az energiahatékonyság szempontjából is kiemelkedő, mivel a dinamikus töltéseloszlás lehetővé teszi, hogy a töltő az otthoni energiaigényhez és terheléshez igazodjon. Ez nemcsak környezetbarát, hanem gazdaságos megoldást is kínál a felhasználóknak. Biztonság terén is megállja a helyét: minden töltő DC védelemmel rendelkezik, és bizonyos modelleknél AC oldali védelem is megtalálható. Emellett az 5 méteres gyári töltőkábel mellékelése további kényelmet biztosít a vásárlóknak.

 

          

 

 

Összességében a Green'UP ONE a magánszemélyek számára az egyik legoptimálisabb választás az otthoni elektromos autótöltés terén, mivel egyszerű, gyors, hatékony és környezetbarát megoldást kínál.

A táblázatban az aktuális kínálat látható:

 

*DC oldali védelem minden töltőben van