Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Indukciós töltők

Indukciós töltők

A technika fejlődésével a háztartásokban egyre több csatlakozóaljzatra van szükség, az elektronikai készülékek töltésére pedig egyre gyakrabban süllyesztett USB-töltőaljzatokat is alkalmaznak az otthonokban, amik néhány éve jelentek meg a Legrand kínálatában.

Indukciós töltők

Indukciós töltők

A modernebb elektronikai készülékek (mintegy 50 különböző okostelefon-típus, olyan gyártóktól mint az IPhone, Samsung és a Huawei) újabban már vezeték csatlakoztatása nélkül, indukciós töltővel is tölthetőek. Az energiaátvitelhez elegendő a készüléket a töltő felületére helyezni ahhoz, hogy a két berendezés tekercsei között mágneses indukcióval létrejöjjön a töltés. A Qi néven szabványosított technológia kényelmes megoldása miatt máris megjelent a világ számos repülőterén (Lyon), gyorséttermében és szállodájában. A Legrand kínálatában négy típus jelent meg, különböző felhasználásokra.

Bútorba süllyeszthető vandálbiztos indukciós töltő (077580)
Falba süllyesztett háztartási indukciós töltő (068118)
Vandálbiztos indukciós töltő (077599, pl. éttermekbe)
Elosztótoronyba épített indukciós töltő (694630)